«

»

Ιούν 04

Συμμετοχή στους Β΄ Θουκυδίδειους Ρητορικούς Αγώνες Αλίμου

       Κατά το σχολικό έτος 2018-19 υλοποιήθηκε στο σχολείο μας πολιτιστικό πρόγραμμα με τίτλο «Ρητορικός Όμιλος» και υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Γεωργοπούλου Αφροδίτη.
Η ομάδα μας συμμετείχε στους Θουκυδίδειους Ρητορικούς Αγώνες Αλίμου με επιτυχία! Οι μαθήτριες του σχολείου μας, Μπέτση Πωλίνα και Εφετζή Φωτεινή απέσπασαν το 2ο και 3ο βραβείο αντίστοιχα στο αγώνισμα του «Αυθόρμητου Λόγου», ενώ διακρίθηκαν και στη νοηματική ανάγνωση! Επίσης, και οι υπόλοιποι μαθητές της ρητορικής μας ομάδας, Βλάχος Γιώργος, Διαμαντόπουλος Λεωνίδας κα  Ζωίδης Αλέξανδρος είχαν μια αξιόλογη παρουσία στους ημιτελικούς των πολύ απαιτητικών αγώνων (Debate), ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και τις ικανότητές τους στην ευφράδεια λόγου και την αντίκρουση επιχειρημάτων.
     Η προετοιμασία για τους αγώνες σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τα παιδιά – λίγο πριν τις εξετάσεις- ήταν κατά γενική ομολογία μια πολύ δημιουργική και γόνιμη διαδικασία τόσο για τα ίδια όσο και για την  καθηγήτρια που τα καθοδήγησε, την φιλόλογο, κ. Γεωργοπούλου Αφροδίτη.
Δείτε πληροφορίες για τους ρητορικούς αγώνες από την κ. Αφροδίτη Γεωργοπούλου:
Αγώνες αντιλογίας (Μάιος 2019)
Νοηματική ανάγνωση Καρυωτάκης
Νοηματική ανάγνωση Μαν

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων