Feed
Άρθρα
Σχόλια
       Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 εκπρόσωποι των μαθητών του σχολείου μας συγκεκριμένα τα μέλη του 15/μελούς Συμβουλίου, Δάφνη Ηλιάδου, Άρτεμις Ηλιάδου, Κωνσταντίνος Γαρδέλης, Αθηνά Κράτση, Πλούσα Ελισάβετ καθώς και μέλη της ομάδας Alimodynamics Γιάνης Χαϊνης και Νίκος Μπούτσικας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αλίμου, κ. Κονδύλη Ανδρέα στο γραφείο του.
Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε τους μαθητές πολύ φιλόξενα, τους άκουσε με πολύ ενδιαφέρον, επέδειξε πολύ μεγάλη προθυμία να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα που του εξέθεσαν ως προβλήματα του σχολείου μας. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου μας, το θέμα του φωτισμού και της θέρμανσης καθώς και θέματα – προτάσεις των μαθητών για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των νέων και γενικότερα των κατοίκων του Αλίμου με την επίλυση προβλημάτων στον Δήμο.
Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν από το καλό κλίμα και τη πρόθεση του Δημάρχου της πόλης μας  να επιλύσει προβλήματα του σχολείου μας μερικά από τα οποία χρονίζουν άλυτα.
Οφείλουμε να τονίσουμε την αμέριστη υποστήριξη του Δημάρχου, κ. Κονδύλη Ανδρέα στην ομάδα Alimodynamics προκειμένου να επιτύχει τον στόχο της, δηλαδή τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 in Schools.
Με πολλή προσοχή άκουσε ο Δήμαρχος τις προτάσεις των μαθητών για βελτιώσεις στο Δήμο μας.
Τον ευχαριστούμε θερμά
Η σχολική κοινότητα του 2ου Λυκείου Αλίμου

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων