Feed
Άρθρα
Σχόλια
    Ο μαθητής της Γ’ Λυκείου Αιμιλιανός Μόνος βραβεύθηκε τιμητικά για τις διακρίσεις του από:
1.  Την ΕΙΟ (Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία) (18/02/2019) στην «Βραδιά των Πρώτων» που πραγματοποιήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα. Σημαντική ήταν η παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, του προέδρου της Ε.Ο.Ε.  Σ. Καπράλου, του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου (ο οποίος το 1960 ως τότε διάδοχος κατέκτησε στη Ρώμη το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με το σκάφος «Νηρεύς» στην κατηγορία Dragon μαζί με τους Οδυσσέα Εσκιτζόγλου και Γιώργο Ζαΐμη) και πολλών ολυμπιονικών.

  1. Τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (11/02/2019) με την παρουσία των Ολυμπιονικών και του υφυπουργού αθλητισμού Γ.Βασιλειάδη, όπου ήθελαν να τιμήσουν και να συγχαίρουν την νέα γενιά του αθλητισμού που φέρνει διακρίσεις στην χώρα μας, με πολλές ευχές από τον καθένα τους ξεχωριστά.
  1. Τον Ναυταθλητικό  Όμιλο ΣΕΑΝΑΤΚ (06/01/2019) όπου τίμησε τον αθλητή του, για τα 5 μετάλλια που κατέκτησε το 2018 σε Πανελλήνιο, Βαλκανικό και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

      Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Διδασκόντων συγχαίρουν τον Αιμίλιο και του εύχονται υγεία, καλή δύναμη και νέες επιτυχίες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων