«

»

Μαΐ 04

Η AlimoDynamics στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος F1 in Schools

       Η AlimoDynamics είναι η ομάδα του 2ουΛυκείου Αλίμου, που συμμετέχει για πρώτη φορά στον διαγωνισμό F1 in Schools. Η ομάδα μας προκρίθηκε στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος F1 in Schools που θα διεξαχθεί στις 4-6 Μαΐου 2018 από τις 09:30 έως 19:00, στο The Mall Athens, 4ο επίπεδο, ύστερα από τη συμμετοχή της στους προκριματικούς αγώνες που έλαβαν χώρα στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 5/04/2018.Η AlimoDynamics στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος F1 in Schools.
      Ο Διαγωνισμός F1 in Schools οδηγεί τους μαθητές στην εμπειρική απόκτηση βασικών γνώσεων πάνω στις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά, (FormulaSTEMChallenge), καθώς και στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων και ικανοτήτων. Το F1 in Schools υλοποιείται εδώ και 14 χρόνια σε περισσότερες από 30 χώρες, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 17.000 μαθητών και φοιτητών ηλικίας 9-19 ετών. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι μαθητές σχεδιάζουν και κατασκευάζουν μια μικρογραφία αγωνιστικού αυτοκινήτου Formula1, χρησιμοποιώντας CAD / CAM εργαλεία. Όμως, ο διαγωνισμός δεν παύει να είναι ένα απαιτητικό project με business προσανατολισμό Αξίζει να αναφέρουμε ότι η χώρα μας κατέκτησε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2016 στο Τέξας.
   Η ομάδα μας αποτελείται από τους Αυγερόπουλο Βασίλη (Social Media & Marketing), Μπούτσικα Νίκο (Design – Assembling), Τσούχλαρη Σπύρο (Design – Assembling – Manufacturing), Χαΐνη Γιάννη (Marketing & Fund Raising) και 11 υποστηρικτικά μέλη, όλοι μαθητές λυκείου. Τα τρία στοιχεία που την αντιπροσωπεύουν είναι: Η συνεργασία, η αφοσίωση και η καινοτομία.
    H AlimoDynamics καλεί όλους τους φίλους και τους υποστηρικτές της να τη στηρίξουν με την παρουσία τους κατά τις ημέρες των αγώνων (4-6 Μαΐου 2018, 09:30 – 19:00, The Mall Athens, 4ο επίπεδο -είσοδος ελεύθερη-) καθώς και να την ακολουθήσουν στα Social Media και το Διαδίκτυο:
Web Site: www.alimodynamics.com
Facebook: AlimoDynamics
Instagram: AlimoDynamics
Twitter: AlimoDynamics
E-mail: alimodynamics@gmail.com

               Δείτε όλες τις διαγωνιζόμενες ομάδες και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων στο  Πρόγραμμα Εθνικών Τελικών F1 in Schoοls 2018

 

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων