«

»

Σεπ 28

Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ανοίγει τις πύλες του και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, διοργανώνοντας τη Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο εμβληματικό κτίριο Αβέρωφ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων του Πολυτεχνείου από τις πέντε το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.
 Στη Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ μετέχουν ερευνητές του ΕΜΠ και των Πανεπιστημίων της Αθήνας και προβάλλουν στο ευρύ κοινό τα ερευνητικά τους επιτεύγματα, προσβλέποντας στη βελτίωση της κοινωνικής αναγνώρισης των ερευνητών, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα ερευνητικά αποτελέσματα, καθώς και την αύξηση του ενδιαφέροντος και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων προς ερευνητικά επαγγέλματα.
 Το κοινό, οι πολίτες της Αθήνας, με έμφαση στους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς, θα έχει την ευκαιρία και φέτος να αλληλεπιδράσει με φοιτητές και ερευνητές, συμμετέχοντας σε μια σειρά από δραστηριότητες με πρωτότυπα πειράματα, επιτόπου μετρήσεις και εφαρμογές με υψηλής τεχνολογίας επιστημονικά όργανα, επιδείξεις τεχνικών διατάξεων και μοντέλων.

 Μεταξύ των ερευνητικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν, το ενδιαφέρον των μαθητών θα προσελκύσουν οι διαγωνισμοί ζωγραφικής, κειμένου και φωτογραφίας για τους μαθητές, με επιτόπου βράβευση των καλύτερων συμμετοχών, αλλά και το καθιερωμένο πλέον Κυνήγι Θησαυρού με πολλές εκπλήξεις και δώρα, ενώ θα παρουσιαστούν και καλλιτεχνικά δρώμενα για την μύηση των μαθητών στην καινοτομία.
 Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στον συναρπαστικό κόσμο της έρευνας και της επιστήμης για μια Βραδιά, στις 29 του Σεπτέμβρη,  από τις 5 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα! Πάμε Πολυτεχνείο για Έρευνα!
 Κάντε Like στην σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/NTUAREN
 Δείτε τα video της Βραδιάς του Ερευνητή στο ΕΜΠ στο youtube https://youtu.be/7oR90AzcRA0  https://youtu.be/Oja_uAC8jw4
 www.researchersnight.gr
 ntuaren@central.ntua.gr
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων