Feed
Άρθρα
Σχόλια
Η βραδιά του αποχαιρετισμού των μαθητών μας – Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 – υπήρξε συγκινητική, όμορφη, εντυπωσιακή.

Ο Σύλλογος Γονέων και το σχολείο μας σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης κατάφεραν ένα θεαματικά πρωτότυπο αποτέλεσμα, για να τιμήσουν τους μαθητές μας που φεύγουν από τα μαθητικά θρανία και ξεκινούν μια νέα πορεία οπλισμένοι με τα εφόδια που τους έδωσε το σχολείο στα χρόνια που προηγήθηκαν.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν καθηγητές του σχολείου, εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής, πολλοί γονείς και μαθητές όλων των τάξεων.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε την παρουσίαση δύο προγραμμάτων Σχολικών δραστηριοτήτων – Ρομποτικής και Μαθητικής Ηλεκτρονικής Εφημερίδας –, μουσική και τραγούδια από τη μπάντα του σχολείου μας, παραδοσιακούς χορούς από μαθητές του σχολείου μας που συντόνισε η καθηγήτριά μας κ. Ιγνατίδου Σοφία, σύγχρονο χορό από τη μαθήτρια Μπούτσικα Ιωάννα, καθώς και λαϊκό πρόγραμμα από τους κιθαρίστες κ. Ηλία Αντωνάκη, Παναγιώτη Κατσιγιάννη και τον κ. Πέτρο Καλογεράκο, καθηγητή Φυσικής του σχολείου μας, που έπαιξε μπουζούκι.
Θεαματική πρωτοτυπία που προκάλεσε συγκίνηση, αλλά και διαμόρφωσε ένα ρομαντικό κλίμα ήταν τα αερόστατα σε ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων στα οποία προσαρμόστηκε ένα κεράκι αναμμένο και άφησαν να πετάξουν στον ουρανό οι τελειόφοιτοι μαθητές μας. Ο καθένας τους θα εξέφραζε και μια ευχή την ώρα που τα κεράκια έσβηναν ψηλά στον ουρανό. Εύχομαι ολόψυχα τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα.
                                                              Σταματία Ρομποτή
Ευχαριστούμε θερμά:
               το Σύλλογο Γονέων που οργάνωσε τη γιορτή και φρόντισε επίσης για την εκτύπωση ενός λευκώματος φωτογραφιών των μαθητών της Γ΄ Τάξης – τους μαθητές φωτογράφισε η μαθήτρια Τριάντη Σμαράγδα,
              τους κ. Μπούρδο Χρήστο και Μπούρδο Νάσο για τη διάθεση των ηχητικών μηχανημάτων και την προσωπική εργασία με την οποία συνέβαλαν αποτελεσματικά στη γιορτή,
              τον κ. Κυριακάκη για τη διάθεση του εξοπλισμού – τραπέζια, καρέκλες – προκειμένου να διαμορφωθεί ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον για τους καλεσμένους μας.

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων