Feed
Άρθρα
Σχόλια

Την Δευτέρα 14.9.2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση – τελετή υποδοχής των νέων μαθητών της Α΄ τάξης στο σχολείο μας.

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να καλωσορίσουμε τους μαθητές στο Λύκειο μας, σε ένα νέο περιβάλλον γι΄ αυτούς, σε αυτό το νέο ταξίδι που ξεκινούν.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη Διευθύντρια του σχολείου, κ. Ρομποτή Σταμάτα για κάποιους βασικούς κανόνες λειτουργίας του σχολείου μας, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, να νιώσουν ασφαλείς αλλά και υπεύθυνοι για την πρόοδό τους. Να αντιληφθούν ότι νοιαζόμαστε για τον καθένα τους ατομικά, ότι θα είμαστε δίπλα τους και όχι απέναντί τους.

Στη συνέχεια οι μαθητές ενημερώθηκαν για τα μαθήματα επιλογής της τάξης τους που μπορούν να διαλέξουν από τους συναδέλφους κ. Σκούρα Αθανασία και κ. Κατσίπη Μιχαήλ.

Σε νέα εκδήλωση, πολύ σύντομα, θα κληθούν για ενημέρωση και οι γονείς των μαθητών αυτών, για τη λειτουργία του σχολείου και το σύστημα προαγωγής και αποφοίτησης, αλλά και για να γνωρίσουν τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων