«

»

Απρ 28

Eπιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: “Δημιουργία ιστοσελίδας τύπου wiki”

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας δια της υπευθύνου Αγωγής Υγείας στο πλαίσιο της υποστήριξης και ενδυνάμωσης των εκπαιδευτικών διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο στη δημιουργία ιστοσελίδας τύπου wiki.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων (πλην των εκπαιδευτικών ΠΕ19 και ΠΕ20) που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας και είτε υλοποιούν Προγράμματα Αγωγής Υγείας κατά το τρέχον σχολικό έτος 2014-15 είτε ενδιαφέρονται για το θέμα.

Οι συμμετέχοντες πρέπει απαραιτήτως να έχουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (π.χ. gmail, yahoo ή άλλο) και να γνωρίζουν τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτό.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Αμπαριώτη Απόστολο την Τρίτη 12 Μαϊου, τεχνικό υπεύθυνο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ της Δ.Ε. Δ’ Αθήνας και θα διεξαχθεί στην αίθουσα πληροφορικής του 2ου ΓΕΛ Αλίμου (δ/νση: Ελευθ. Βενιζέλου 4, τηλ.: 2109922618, μετρό Άλιμος), και ώρες 17:00-20:30.

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων και Επιλογής Επιμορφούμενων
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή (μόνο ηλεκτρονικά) συμπληρώνοντας τη αντίστοιχη φόρμα πατώντας (ctrl+click) πάνω στον ενεργό σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/38G1j27jmg
(Σε περίπτωση που ο σύνδεσμος δεν ανοίγει, συνιστάται η αντιγραφή και επικόλληση του συνδέσμου στη γραμμή διευθύνσεων του χρησιμοποιούμενου προγράμματος περιήγησης (Internet Explorer, Mozilla, GoogleChrome, κτλ).
Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Δ΄ Διεύθυνσης για την επιλογή τους.

Ο μέγιστος δυνατός αριθμός συμμετεχόντων εκπαιδευτικών από τη Διεύθυνση Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας ορίζεται στους 25 εκπαιδευτικούς. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί να προσέλθουν με δικό τους υπολογιστή με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο, εφόσον έχουν αυτήν τη δυνατότητα. Τα κριτήρια επιλογής των επιμορφούμενων είναι:
α) η σειρά προτεραιότητας με βάση τη χρονοσήμανση της αίτησής τους,
β) η υλοποίηση προγραμμάτων Αγωγής Υγείας κατά το τρέχον σχολικό έτος 2014-15 και
γ) η δυνατότητά τους να προσέλθουν με το δικό τους υπολογιστή
Αν κάποιος εκπαιδευτικός έχει επιλεγεί, αλλά δεν μπορέσει τελικά να παρακολουθήσει, παρακαλείται θερμά να ειδοποιήσει το γραφείο Αγωγής Υγείας στο τηλ. 210 93 10 767, ώστε να καλείται ο επόμενος επιλαχών.

Παρακαλούνται πολύ οι Διευθυντές των Σχολείων για την ενυπόγραφη ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών.

H ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΑΡΙΑ Δ. ΙΑΤΡΙΔΟΥ

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων