«

»

Οκτ 20

Ευχαριστήρια Επιστολή Προς 2ο ΓΕΛ Αλίμου, της Συμβούλου ΠΕ04 κας Ε. Αγγελλίδου

Θερμές ευχαριστίες στο 2ο ΓΕΛ Αλίμου για τη συμβολή του στην επιτυχή πραγματοποίηση δύο (2)  Επιμορφωτικών συναντήσεων στο χώρο του εργαστηρίου ΦΕ του Σχολείου, με θέμα: «Προγραμματισμός Διδασκαλίας Μαθημάτων Φυσικών Επιστημών στο Γυμνάσιο και το Λύκειο».

Το 2ο ΓΕΛ Αλίμου, συνέβαλε στην επιτυχία των επιμορφωτικών συναντήσεων διαθέτοντας τους χώρους του και προσφέροντας τη θερμή φιλοξενία του σε εκατό περίπου εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ04 Γυμνασίων και Λυκείων της Δ’ Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Αττικής που παρακολούθησαν τις εργασίες.

Οι επιμορφωτικές συναντήσεις που οργανώθηκαν από τη Σχολική Σύμβουλο Φυσικών Επιστημών της Δ’ Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Αττικής, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη  30-09-2014 (για τα Γυμνάσια) και την Πέμπτη 02-10-2014 (για τα Λύκεια).  

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Σταμάτα Ρομποτή, Δ/ντρια του 2ου ΓΕΛ Αλίμου και τον κ. Ηλία Γιασεμή, Βιολόγο, ΥΣΕΦΕ, εκπαιδευτικό του Σχολείου, για την προθυμία τους, την υποστήριξή τους, την άριστη συνεργασία μας και την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή πραγματοποίηση των εν λόγω επιμορφωτικών δράσεων.   

Τέτοιου τύπου δραστηριότητες του σχολείου προάγουν τη συνεργασία μεταξύ της Σχολικής Συμβούλου, της Σχολικής μονάδας και των εκπαιδευτικών και συμβάλλουν στο άνοιγμα του σχολείου και την ενεργό συμμετοχή του στη σχολική κοινότητα.

                                          Ευαγγελία  Αγγελίδου

                                                                                      Σχολική Σύμβουλος  Φυσικών Επιστημών

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων