2o Γενικό Λύκειο Πάτρας

Φόρμα υποβολής στοιχείων των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης του 2ου ΓΕΛ Πάτρας για επικοινωνία και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Παρακαλούνται οι μαθητές μας, της Α’ και Β τάξης, να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους και κυρίως ένα έγκυρο email μέσω του οποίου θα εξασφαλίζεται η επικοινωνία του Σχολείου μαζί τους. Στην τρέχουσα συγκυρία, κρίνουμε απαραίτητο να διατηρηθεί αυτή η επικοινωνία και να γίνουν προσπάθειες οργάνωσης κάποιων μορφών τηλεκπαίδευσης με τις οποίες θα αξιοποιηθεί ο χρόνος στο σπίτι, όσο αυτό είναι εφικτό. Μέσω των emails μπορείτε να λαμβάνετε εκπαιδευτικό υλικό, κάποια tests, οδηγίες και συνδέσμους για συνάντηση μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας κλπ. Ήδη το ΥΠΕΘ, αξιοποιεί για τη Γ τάξη την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης CISCO WEBEX. Οι μαθητές που πιθανώς δεν έχουν λογαριασμό email, παρακαλούνται να δημιουργήσουν. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν αυστηρά στη διάθεση του Σχολείου και των καθηγητών που διδάσκουν και μετά το πέρας της συγκεκριμένης χρήσης θα διαγραφούν οριστικά. Παρακαλούμε επίσης τους μαθητές να ανταποκριθούν, ώστε να ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια το συντομότερο με όσο γίνεται περισσότερους μαθητές. Στους συνδέσμους που ακολουθούν υπάρχουν φόρμες συλλογής στοιχείων στις οποίες κάθε μαθητής θα πρέπει να καταχωρήσει το ονοματεπώνυμό του, τα τμήματά του καθώς και κυρίως το email του χωρίς λάθη.

Με την ευχή να εκλείψει το συντομότερο ο λόγος για το οποίο δημιουργήθηκαν, παρακαλούμε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας στις παρακάτω φόρμες:

Για την Α τάξη

Για τη Β τάξη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *