2o Γενικό Λύκειο Πάτρας

Ενημερωτικό σημείωμα για τις ηλεκτρονικές εγγραφές των μαθητών.

Α’ ΦΑΣΗ (Για όσους υπέβαλαν)

  1. Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. Φ1α/80206/Δ4/21-5-2019 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ, οι κηδεμόνες των μαθητών υπέβαλαν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωσης Προτίμησης μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-egqrafes.minedu.qov.gr. συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 22η Μαΐου και ώρα 10:00 έως την 17η Ιουνίου 2019 και ώρα 00:00.
  2. Οι κηδεμόνες που υπέβαλαν αίτηση στην Α’ φάση αιτήσεων, μπορούν να εκτυπώνουν την αίτησή τους, στην οποία θα αναγράφεται και το Σχολείο τοποθέτησης του μαθητή, από 25 Ιουνίου 2019 και ώρα 5.00μ.μ. προκειμένου να την καταθέσουν στο σχολείο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

 

Β’ ΦΑΣΗ (Για όσους δεν υπέβαλαν στην Α΄ΦΑΣΗ)

  1. Οσοι μαθητές δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής, μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής από 25 Ιουνίου 2019 και ώρα 09:00 έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 23:59.
  2. Μετά την ΛΗΞΗ της ανωτέρω ενέργειας για την εγγραφή του μαθητή/τριας στο Γενικό Λύκειο οι κηδεμόνες καλούνται να ξαναμπούν στη εφαρμογή e-eggrafes προκειμένου να τυπώσουν την Οριστική Ηλεκτρονική Δήλωση προτίμησης.

 

 

Στο σχολείο πρέπει να προσέλθει ο κηδεμόνες που με τους κωδικούς του (taxis) έκανε την αίτηση της ηλεκτρονικής εγγραφής, προκειμένου να ολοκληρώσει την εγγραφή, υποβάλλοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 

α) Έντυπο της Αίτησης Εγγραφής (θα σας δοθεί από το σχολείο).

β) Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 (Α’ 75), του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας ή του/της ιδίου/ας αν είναι ενήλικος/η (θα σας δοθεί από το σχολείο).

γ) Εκτύπωση της οριστικής (με τοποθέτηση του μαθητή/τριας) Ηλεκτρονικής Δήλωσης Εγγραφής- Προτίμησης.

δ) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας  του/της μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

ε) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κηδεμόνα.

 

Ο Αριθμός Μητρώου του μαθητή/τριας, που χρειάζεται για την καταχώρηση της ηλεκτρονικής δήλωσης αναγράφεται στους ελέγχους προόδου με τις βαθμολογίες των τετραμήνων που έχουν δοθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *