European School Radio! Διαδραστική ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή “e-κυρία Φωνούλα”

Νέα

 European School Radio!  Διαδραστική ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή “e-κυρία Φωνούλα”

Μένουμε σπίτι και Μένουμε Συντονισμένοι στο European School Radio! Εγκαινιάζουμε στη νέα εκπαιδευτική ζώνη του τη διαδραστική ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή “e-κυρία Φωνούλα”.

Η σειρά επεισοδίων της νέας εκπομπής στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του European School Radio θυμίζει την άλλοτε κλασική εκπομπή της “Θείας Λένας”. Κατ’ εξαίρεση στο Μαθητικό Ραδιόφωνο την παραγωγή την έχουν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι συντονίζουν ένα ευχάριστο και εναλλακτικό ραδιοφωνικό μάθημα!

Μαζί σας στον αέρα ζωντανά τα Σαββατοκύριακα στις 6.00μ.μ. η δασκάλα Μαρία Μελεσσανάκη και οι νηπιαγωγοί: Φωτεινή Μαγριπλή, Ελένη Κανακάρη και Ευαγγελία Τριανταφύλλου.

Ανοίγουμε παράθυρο επικοινωνίας με τους μαθητές και τις μαθήτριες Πρωτοβάθμιας από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και τους δίνουμε την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους!

Οι εκπαιδευτικοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα διαβάζουν παραμύθια, θα έχουν προσκεκλημένους συγγραφείς, θα επιμελούνται αντίστοιχα τη μουσική και θα φιλοξενούν ζωντανά τα παιδιά με τη βοήθεια των γονέων τους, κάνοντας μικρές ευφάνταστες δραστηριότητες προφορικού λόγου και παίζοντας ψηφιακά! Η φόρμα συμμετοχής μαθητών/τριών θα δημοσιευτεί σύντομα.

Αυτό το Σάββατο 25/04/2020 στις 6.00 το απόγευμα συντονιστείτε στην πρεμιέρα της εκπομπής και ακούστε σε πρώτη μετάδοση ζωντανά στον αέρα του European School Radio όλες τις “κυρίες Φωνούλες”, συζητώντας για το πώς ξεκίνησε η ιδέα και τι ακριβώς θα συμπεριλαμβάνεται σ αυτη!