#ΜένουμεΣπίτι… με δημιουργική απασχόληση παιδιών

Νέα

#ΜένουμεΣπίτι… με δημιουργική απασχόληση παιδιών

Διαγωνισμός ζωγραφικής για τον κορονοϊό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων: Δωρεάν επετειακή ταινία με επιλεγμένες παραστάσεις της εικοσαετίας 1997-2017

 

Το τηγανόφωμο

Ενα παιδικό παραμύθι από τη θεατρική ομάδα “Σαπουνόφουσκα” μετά την πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων και με τη συνεργασία του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΗΦΑΙΣΤΟΣ”

 

 

Διαδικτυακό παραμύθι για τον κορονοϊό

Η νηπιαγωγός Βασιλική Νίκου δημιούργησε το παραμύθι ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ξεφυλλίστε το εδώ

 

 

Κυνήγι θησαυρού μέσα στο σπίτι

Ενα χειμωνιάτικο κυνήγι θησαυρού από την κ. Άσπα Τσαμαδή, δημιουργός του blog Aspa Online. Μια δημιουργική ιδέα για το πώς μπορούν να απασχοληθούν  τα παιδιά ευχάριστα και δημιουργικά την περίοδο αυτή.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να ξεκινήσετε!

 

ΚΔΑΠ ΦΡΟΥΡΙΟ

Για γονείς και παιδιά, συμβουλές από το ΚΔΑΠ ΦΡΟΥΡΙΟ

Ζωγραφιά μαθητή, Φεβρουάριος 2020, Τρίκαλα, ΚΔΑΠ ΦΡΟΥΡΙΟ, ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

 Ανακάλυψε το σπίτι σου – εργαστήριο

Όλοι οι άνθρωποι  είναι αναγκασμένοι να μένουν στα σπίτια τους. Τα μαγαζιά είναι κλειστά, και ακόμη κι αν πηγαίνεις μια μικρή βόλτα, τις περισσότερες ώρες της ημέρας πρέπει να μένεις σπίτι. Πριν από λίγο καιρό, ο χρόνος που έμενες στο σπίτι ήταν ελάχιστος: το πρωί σχολείο, το απόγευμα ιδιαίτερα (ξένη γλώσσα, αθλήματα, μουσική) και το βράδυ ύπνος. Τα σαββατοκύριακα ήσουν έξω με τους φίλους και τις φίλες σου.

Τώρα που μένεις συνέχεια μέσα, αρχίζεις και παρατηρείς πως το σπίτι σου δεν είναι τόσο συνηθισμένο και πως δεν είναι ένα βαρετό μέρος, όπως ίσως πίστευες. Αρχίζεις να ανακαλύπτεις πως έχει διάφορες θαυμαστές ιδιότητες…

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ
Από το bookbook.gr