1ο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ

Φέτος θα πραγματοποιηθεί το 1ο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ με περιεχόμενο κατάλληλο για να το παρακολουθήσουν όλοι/ες οι μαθητές/ριες και όλοι οι εκπαιδευτικοί καθώς και όσοι ενδιαφέρονται και αγαπούν τα Μαθηματικά.

Σύμφωνα με την έγκριση του Υ.ΠΑΙ.Θ,  Α. Π. : Φ16.1/16403/Δ2 10/02/2021 το Φεστιβάλ δύναται να το παρακολουθήσουν οι μαθητές/ριες όλης της χώρας, αλλά και Ελληνικών σχολείων του εξωτερικού.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ομιλιές του κ. Κωνσταντίνου Δασκαλάκη (Καθηγητή του ΜΙΤ), του κ. Αθανασίου Φωκά (καθηγητή του Cambridge) και του κ. Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη (καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) και είναι προσαρμοσμένο για μαθητές Γυμνασίου.

Το σχολείο μας, θέλοντας να διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες των μαθητών/τριών του, υπό την εποπτεία του Διευθυντή του σχολείου Δρ. Δημητριάδη Γαβριήλ και του μαθηματικού κ. Βελέντζα Ιωάννη, θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ την Πέμπτη 8 Απριλίου 2020, 11.00  – 13.20, μαζί με ομάδα μαθητών/τριών .

Ο αριθμός των μαθητών είναι περιορισμένος για τεχνικούς λόγους. Οι μαθητές/τριες που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ θα ενημερωθούν με email, στο οποίο θα υπάρχουν και οι λεπτομέρειες σύνδεσης.

Links Φεστιβάλ

1η ημέρα: https://www.youtube.com/watch?v=_UWm-P4F7Sc

2η ημέρα: https://www.youtube.com/watch?v=4Ei1t4mK0P0

 


Στη συνέχεια του άρθρου θα δείτε συνεντεύξεις  του κ. Κωνσταντίνου Δασκαλάκη και  του κ. Αθανασίου Φωκά.