Διαδικτυακή ενημέρωση Γονέων – Κηδεμόνων των μαθητών της Α’ Γυμνασίου (Σχ. Έτος 2020-2021)

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς βρισκόμαστε όλοι μπροστά σε μια νέα πρόκληση, την προσαρμογή των μαθητών μας στη νέα εκπαιδευτική βαθμίδα, τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Αποτελεί πεποίθηση  του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Βάρης, ότι η συνεργασία με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας δεν συντελεί απλώς στην απρόσκοπτη λειτουργία της σχολικής κοινότητας, αλλά, κυρίως, εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση των μικρότερων μαθητών μας από την Πρωτοβάθμια στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Για το λόγο αυτό, και λαμβάνοντας υπόψιν τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και του ΕΟΔΥ, έχουμε προγραμματίσει διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με εσάς, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών της Α΄ Γυμνασίου του σχολείου μας, την

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 (ώρα:19.00).

Κατά την διάρκειά της διαδικτυακής συνάντησης, εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στην Α’ τάξη θα είναι στη διάθεσή σας  για να επιλύσουν οποιαδήποτε απορία  σας, σχετικά με την φοίτηση των παιδιών σας και την συνεργασία μαζί τους.

Ειδικότερα  τα θέματα που θα παρουσιαστούν  αφορούν :

  1. Διδασκόμενα Μαθήματα
  2. Ωρολόγιο Πρόγραμμα
  3. Διδακτικά μέσα-Καινοτομίες
  4. Αξιολόγηση Μαθητών
  5. Φοίτηση Μαθητών (απουσίες, συμπεριφορά)
  6. Κανονισμός Σχολείου
  7. Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση
  8. Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Καλή σχολική χρονιά!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε οδηγίες χρήσης της εφαρμογής τηλεκπαίδευσης Webex Meetings, ώστε να μπορέσετε να συνδεθείτε στην διαδικτυακή ενημέρωση του σχολείου μας.

Θα σας αποσταλεί σε ξεχωριστό email ο σύνδεσμος (link) ώστε να μπορέσετε να συνδεθείτε στην ενημέρωση.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία σας.