Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής & εκπροσώπου στην ένωση γονέων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι

την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 19.00,

θα επαναληφθεί λόγω μη συμπλήρωσης των προϋποθέσεων απαρτίας Γενική Συνέλευση και εφόσον υπάρξει απαρτία θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς επίσης και εκπροσώπου του σχολείου στην ενιαία Ένωση Γονέων του δήμου μας. Παρακαλούμε για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή σας, προκειμένου να εκπροσωπηθεί τουλάχιστον το 1/3 των μαθητών του σχολείου, ώστε ο σύλλογος να έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην σχολική επιτροπή και στο σχολικό συμβούλιο αλλά και στην Ένωση Γονέων (με έναν εκπρόσωπο ανά τριάντα μαθητές των οποίων οι γονείς έλαβαν μέρος στις εκλογές).

Καλείστε να γίνεται όλοι μέλη του συλλόγου Γονέων έναντι της θεσμοθετημένης συμβολικής ετήσιας συνδρομής και παρακαλείσθε για την υποβολή υποψηφιοτήτων προς κάλυψη των θέσεων των ανωτέρω οργάνων.

Είναι δεδομένη η βοήθεια που χρειάζεται ο εκάστοτε σύλλογος απ΄όλους τους γονείς/κηδεμόνες προκειμένου να μπορεί να εκπληρώνει τον σκοπό για τον οποίο έχει θεσπισθεί, που δεν είναι άλλος από τη συμβολή στην εύρυθμη λειτουργία του σχολικού περιβάλλοντος. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η ενασχόληση με τα ανωτέρω όργανα συνιστά εθελοντική προσφορά και αγάπη για τα παιδιά μας.

Όσοι περισσότεροι είμαστε, τόσα περισσότερα μπορούμε να καταφέρουμε  σε συνεργασία πάντα με τον διευθυντή, το διδακτικό προσωπικό του σχολείου και τα αρμόδια για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση όργανα της Πολιτείας.

Είμαστε στη διάθεσή σας μέχρι την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για οποιεσδήποτε προτάσεις, παρατηρήσεις ή διευκρινήσεις.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου