Feed
Άρθρα
Σχόλια

Την Τετάρτη  12-12-2018, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου  Τρίπολης  σε συνεργασία με  μαθητές και  μαθήτριες, αλλά και με εκπαιδευτικούς του σχολείου, στόλισαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το χριστουγεννιάτικο δέντρο  με αστέρια-ευχές στην πλατεία Πετρινού.

Μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δόθηκε η  δυνατότητα στους μαθητές μας με το συμβολικό ποσό των 2€, να αποκτήσουν το δικό τους Αστέρι της Ευχής! Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου έγραψαν τη δική τους Ευχή, “μαγικά” μεταμορφώθηκε σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του! Παίρνοντας μέρος στο πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής” ενίσχυσαν τον αγώνα των λιγότερο τυχερών παιδιών με χαρά, δύναμη και ελπίδα, αλλά και βοήθησαν να εκπληρωθούν οι  Ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Γιατί όπως είπε και ο συγγραφέας του αιώνιου παιδιού, Πήτερ Παν, James Mathew Barry:«Αυτοί που φέρνουν τον ήλιο στη ζωή των άλλων, φωτίζουν εξίσου τη δική τους ύπαρξη».

Το ΜakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα! Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται τόσο πολύ, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων