Feed
Άρθρα
Σχόλια

Στο πλαίσιο της Ημέρας του Αθλητισμού το σχολείο μας υλοποίησε την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018, μια σειρά από δράσεις.

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του  ΔΑΚ Τρίπολης, όπου οι προπονητές του Γ.Σ. Αρκαδίας, κ. Κ. Δρακόπουλος και κ. Κ. Λυμπεροπούλου, είχαν τη δυνατότητα να τους ωθήσουν προς τον κλασικό αθλητισμό. Συγκεκριμένα, έγινε θεωρητική ενημέρωση, ενώ παράλληλα τα παιδιά γνώρισαν τον στίβο μέσα από το παιχνίδι, δίνοντας την ευκαιρία στους γυμναστές να διακρίνουν τα ταλέντα τους. Την παρουσία των προπονητών στίβου στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εξασφάλισε ο ΣΕΓΑΣ ύστερα από σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και είναι σίγουρο πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναμένεται να φέρει τους μαθητές και τις μαθήτριές μας κοντά στα στάδια.

 

Οι προπονητές του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης, κ. Ι. Μυλωνάς και κ.Χ. Ξαγάς μύησαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄Γυμνασίου στο άθλημα του τέννις. Τα παιδιά χάρηκαν τις εγκαταστάσεις, έπαιξαν και διασκέδασαν στο πλαίσιο της Ημέρας του Αθλητισμού.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του  Αστέρα Τρίπολης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μιχάλη Μανιά, αλλά και με τον γυμναστή, Λεωνίδα Παπαδάκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, κ. Γ. Μποροβήλος, παρουσίασε στους μαθητές και στις μαθήτριές τις εγκαταστάσεις της ομάδας, ενώ στη συνέχεια έγινε προβολή video.

http://www.arcadiaportal.gr/news/o-asteras-agkaliase-toys-mathites-toy-2oy-gymnasioy-tripolis-vid

 

Τέλος, μαθητές και μαθήτριες και των τριών τάξεων ζωγράφισαν με την καθοδήγηση του κ.Ν. Τσαρουχά μια σύνθεση σχετική με την Ημέρα του Αθλητισμού. Η αισθητική παρέμβαση των μαθητών μας στον χώρο του σχολείου τούς έδωσε την χαρά να εκφράσουν με χρώματα τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων