Κοπή βασιλόπιτας αποφοίτων

Κάτω από: 2019-2020,Δραστηριότητες | 2ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 6:59 μμ |

Και αυτή τη χρονιά,την Κυριακή 16/2/2020 το γυμνάσιο  παρευρέθηκε προσκεκλημένο, στην κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου αποφοίτων του σχολείου μας “Ικτίνος”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν οι ομότιμοι καθηγητές Αντώνης Μανιτάκης  και Γιώργος Αναστασιάδης απόφοιτοι του 2ου, συμμαθητές στα σχολικά θρανία, συμφοιτητές στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και συνάδελφοι πανεπιστημιακοί, δύο εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο τoυς, με πολύπλευρο κοινωνικό και επιστημονικό έργο.

Στη εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους του Γυμνασίου ο Δ/ντής  Γ. Μακρής καθώς και ο Α/Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  Νικάκης.

Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν η ανακοίνωση του Πρόεδρος του “Ικτίνου” Α. Παπαγεωργίου ότι με πρωτοβουλία του Συλλόγου  έχουν ξεκινήσει  επαφές με το Ζωγράφειο Γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης με στόχο τη συνεργασία  των δύο  γυμνασίων καθώς και ότι  έχει δρομολογηθεί η μετάβαση 6 αριστούχων μαθητών του Λυκείου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Το μουσικό παρόν της έδωσε η χορωδία του Γυμνασίου μας υπό τη διεύθυνση της κας Ζ. ν Παλάντζα, που ενθουσίασε τους παρευρισκομένους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.