Απρ 10 2014

Άρθρα του/της 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Στα μαγικά μονοπάτια του βιβλίου – ΑΛΚΗ ΖΕΗ

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 19.οο μ.μ.

Μια μέρα πολύ σημαντική για την ομάδα της φιλαναγνωσίας!  Η συνάντηση με την αγαπημένη μας συγγραφέα, Άλκη Ζέη, στο βιβλιοπωλείο «Επί λέξει», όπου οι εκδόσεις Μεταίχμιο διοργάνωσαν μία εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου της αυτοβιογραφικού βιβλίου «Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο». Στο βιβλίο αυτό, η συγγραφέας περιγράφει τα παιδικά της χρόνια σε Αθήνα και Σάμο με αναφορές στα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και στα πολιτικά γεγονότα της εποχής.

alki

 

Τι συγκίνηση, απερίγραπτη χαρά, ενθουσιασμός, μα και τιμή για μας, να δούμε από κοντά τη συγγραφέα που αγαπήσαμε μέσα από τα βιβλία της, «Το καπλάνι της βιτρίνας», «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου», « Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της», κ.α.!!! Tην ακούσαμε να μιλά και να απαντά με προθυμία στις ερωτήσεις των θαυμαστών της. Βγήκαμε φωτογραφίες μαζί της και μας υπέγραψε τα βιβλία της.

Πολύ σημαντικό σημείο της βραδιάς, επίσης, ήταν και η γνωριμία μας με τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο, πολύ καλό φίλο της Άλκης Ζέη, που συνομίλησε μαζί της και παρουσίασαν το συναρπαστικό ταξίδι της ζωής της.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση