Ιαν 26 2015

Άρθρα του/της ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΑΝΝΑ

Ελεύθερος χρόνος?…ούτε για δείγμα.

Κάτω από: Ψυχαγωγία

~Χρειάζεσαι μονίμως ελεύθερο χρόνο και όταν τον έχεις, δεν ξέρεις πως να τον αξιοποιήσεις. Έτσι αποφασίζεις να κάτσεις και να δεις τηλεόραση. Γνωστή ιστορία,λίγο πολύ όλοι το έχουμε πάθει. Αυτό το άρθρο πιστεύω θα  βοηθήσει όλους εσάς τους πολυάσχολους να δοκιμάσετε νέες και πρωτότυπες ιδέες, που ίσως να μην είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα.~

ΤΡΌΠΟΙ ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗΣ ΧΡΌΝΟΥ:

1)Βγες έξω!

 Ξέρω ότι πολλές φορές θέλουμε να καθόμαστε στο σπίτι μας και να ξεκουραζομαστε όμως υπάρχουν σίγουρα πολλά μέρη που δεν έχεις επισκεφθεί ποτέ σου και νομίζω ότι θα τα έβρισκες πολύ ενδιαφέρον.Για παράδειγμα εμένα μου αρέσουν οι βόλτες στο κέντρο της  Αθήνας. Έχει πολύ κόσμο και δεν βαριέμαι  ποτέ. Άλλα ακόμα κι αν η Αθήνα είναι μακρυά,τι θα έλεγες για μια βόλτα στον Φλοίσβο που είναι πιο κοντά?Θα απολαύσεις την θάλασσα και θα συναντήσεις και πολλούς γνωστούς…

2)Πήγαινε σινεμά!

Δεν χρειάζεται να παίζει κάτι απαραιτήτως γνωστό,απλά μάζεψε 2-3 φίλους και διαλέξτε μια ταινία.Τις περισσότερες φορές η ταινία που θα διαλέξεις θα είναι καλύτερη απ’οτι την περίμενες!

3)Γυμνάσου!

Ναι ξέρω ότι όταν ακούς “γυμναστική” παθαινεις κάτι. Σκέφτεσαι πόσο βαρετό είναι και απλά το σβηνεις σαν επιλογή.Όμως σκέψου πόσο υπέροχο θα ήταν να συνδυάσεις λίγο τζόκινγκ με την παρέα ενός φίλου η ακόμα να πας σε ένα μάθημα χορού με έναν φίλο.Μπορεί να μην είστε καταπληκτικοι χορευτές όμως θα  γελάσετε πολύ.

4)Ζωγράφισε!

Δεν έχουν όλοι ταλέντο όμως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.Επέλεξε ένα σχέδιο η κάτι που σου αρέσει και δημιούργησε!Αν χρειαστείς βοήθεια η Μαρία Κατσιγιαννη είμαι σίγουρη ότι μπορεί να σου δείξει μερικά  κόλπα…Εγώ σχεδιάζω γκραφίτι ας πούμε, ξεκίνα κι εσύ να φτιάχνεις.Και που ξερεις?Μπορει να εισαι ενα κρυμμενο ταλεντο!

5)Γράψε στίχους!

Ναι είναι σίγουρα παρατραβηγμενο όμως δεν παύει να είναι ένας τρόπος εκδήλωσης   συναισθηματων. Όχι απαραίτητα στίχους αγάπης,θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε!Αρκεί να χαροποιεί εσένα.

6)Γίνε σινεφίλ!

Δεν θες να πας σινεμά?Νοίκιασε μια ταινία η κατέβασε την. Φώναξε φίλους και φτιάξε ποπ κορν. Αν είναι κωμωδία θα περάσετε καταπληκτικά!

7)Τι θα έλεγες για μια βράδια taboo?

Είναι το πιο διαδεδομένο επιτραπέζιο παιχνίδι για κάθε ηλικία. Πάω στοίχημα ότι αν παίξεις μια φορά θα θες να παίζεις κάθε μέρα. Θα χαρίσει πολλά γέλια σε εσένα και στην παρέα σου.Κι αν δεν θες taboo υπάρχουν χιλιάδες επιτραπέζια (monopoly,trivial persuit,UNO,cluedo) που όλο και κάποιο θα σου τραβήξει την προσοχή!

8)Ψήνεσαι για… μπασκετακι?

Ναι το ξέρω ότι είναι χειμώνας κι ότι έχουν όλοι διαβάσματα, όμως αν έχει κάλο καιρό μάζεψε τους φίλους σου και κάντε ένα τουρνουά. Βάλτε και στοίχημα για να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον.

~Ελπίζω οι ιδέες μου να βοηθήσουν τους περισσοτερους από εσάς να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας!~

 

Αννα Παπουτσακη

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση