Δεκ 07 2014

Άρθρα του/της ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΑΝΝΑ

Τι πρέπει να περιμένεις από το 2015;

Σίγουρα είναι πολλά τα πράγματα που περιμένεις από το 2015 όμως τώρα θα πούμε για κάτι που διασκεδάζει αν όχι όλους, τους περισσοτερους ανθρώπους…και αυτό είναι οι ΤΑΙΝΙΕΣ. Ποιος δεν θέλει να πηγαίνει με τους φίλους του σινεμά;Η  να μένει σπίτι,  να κάθεται στον καναπέ του,να πίνει ζεστή σοκολάτa και να βλέπει μια ταινία; Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω ένα άρθρο για  εσάς τους σινεφίλ,που σας αρέσει να περνάτε ποιοτικό χρόνο βλέποντας ταινίες.

  • Η πρώτη ταινία που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η ‘Insurgent’, μπορεί να έχετε δει το the fault in our stars η το Divergent, όμως σίγουρα η συγκεκριμένη πρόκειται για μια πολλή περίεργη ταινία διότι είναι μια μίξη των δυο ταινιών καθώς έχει τους ηθοποιούς του the fault in our stars αλλά μοιάζει κατά πολύ με το divergent. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ πιστεύω ότι υπόσχεται πολλά.
  • Τώρα σε όσους αρέσει η ζωγραφική,βρήκα μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία η οποία μιλάει για έναν ζωγράφο και κάποιες περίεργες ιδιοτροπίες του χαρακτήρα του, η ταινία ονομάζεται ‘Mr. Turner’.Και πρωταγωνιστει ένας ηθοποιός που έπαιζε στο Χάρι Ποτερ.
  • Μια ακόμη ταινία από την σειρά ταινιών ‘Insidious’, πρόκειται για το τρίτο θρίλερ της σειράς και σίγουρα θα συναρπάσει για ακόμη μια φορά.
  • Λίγο αργά θα εμφανιστεί η δεύτερη ταινία ‘The maze runner:Scorch Trials’ καθώς θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου του 2015 ,όπως και να έχει πάντως εμείς θα περιμένουμε.
  • Τελευταία άφησα την ταινία που πρωταγωνιστει η γνωστή σε όλους μας Jennifer Lopez, η ταινία ονομάζεται ‘The boy next door’ ανυπομονώ να δω σε τι φασαρίες έχει μπλεχτεί πάλι …

MR. TURNER – OFFICIAL TRAILER [HD]

Divergent_ Insurgent Official Teaser Trailer (2015)

 

αρχείο λήψηςMV5BMjUzNTg0MzM3NF5BMl5BanBnXkFtZTgwNDg3NTY5MjE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_latesttumblr_n3a1fuq9ZR1rkk37so1_500

 

 

για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση