Νοέ 21 2014

Άρθρα του/της ΚΟΡΚΕΛΙΑ ΛΕΙΛΑ

Νέα ταινία: Ο λαβύρινθος

Κάτω από: Γενικά

Μια ομάδα αγοριών έχει περικυκλωθεί από ένα τεραστίων διαστάσεων λαβύρινθο, με πανύψηλα τείχη που ανοιγοκλείνουν καθημερινά προκαλώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν το αίνιγμά του, παλεύοντας με τον κίνδυνο. Η ταινία διαδραματίζεται σε έναν μελλοντικό κόσμο, όπου ο κεντρικό ήρωας, ο Τόμας ξυπνά με αμνησία σε μία άγνωστη κοινότητα με άλλους νεαρούς άνδρες, οι οποίοι είναι περικυκλωμένοι από έναν τεράστιο λαβύρινθο. Αφού συνειδητοποιούν ότι είναι όλοι τους παγιδευμένοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, όχι μόνο για να ξεφύγουν από το λαβύρινθο αλλά για να λύσουν το μυστήριο και να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τους έφερε εκεί. Είναι μια τάινια δράσης, περιπέτειας φαντασίας , θριλερ και μυστηρίου .

 

lavirinthos-454x300

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση