Μαΐ 29 2012

Άρθρα του/της 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Ευχαριστίες του σχολείου μας!

1) Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο έργο μας. Η βοήθεια τους ήταν μεγάλη και τους είμαστε ευγνώμονες για την συνεργασία τους στη «σχολή γονέων» με διαλέξεις σε τακτά χρονικά διαστήματα από διακεκριμένους επιστήμονες σε ειδικά παιδαγωγικά θέματα. Μας βοήθησαν στην οργάνωση εκδηλώσεων, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σχολείου μας και πλαισίωναν κάθε εκδήλωση με εξαιρετικά εδέσματα. Παρείχαν στα παιδιά δώρα – βραβεία κλπ. Για τη λαχειοφόρο αγορά του Δεκαπενταμελούς καθώς και για βραβεύσεις διαγωνισμών.

2) Θερμές ευχαριστίες στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και επέλεξε το σχολείο μας στο πρόγραμμα υποστήριξης σχολείων που έχει σκοπό την παροχή  τεχνολογικού εξοπλισμού σε επιλεγμένα σχολεία. Μας διέθεσε 10 Η/Υ και έναν διαδραστικό πίνακα που αναμένουμε. Η συνεργασία μας είναι σε εξέλιξη. Είμαστε ευγνώμονες για την σημαντική προσφορά τους.

3) Ευχαριστούμε το Τμήμα Παιδείας αλλά και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την συνεργασία και τη συμπαράσταση του στο έργο μας, καθώς η ανταπόκριση τους στα αιτήματα μας ήταν άμεση και αποτελεσματική.

4) Ευχαριστούμε την εταιρία Champion για τις δωροεπιταγές που έδωσε στα παιδιά που βρήκαν το φλουρί στις βασιλόπιτες της τάξης τους.

5) Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Infolab κατάστημα υποστήριξης προϊόντων πληροφορικής που μας παρείχε δώρα

α) για την λαχειοφόρο αγορά του Δεκαπενταμελούς του σχολείου μας (με σκοπό την εκδρομή της Γ τάξης) καθώς και

β) για να βραβευθούν οι 4 πρώτοι μαθητές της Α΄τάξης που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό Φιλαναγνωσίας του σχολείου μας.


6) Ευχαριστούμε θερμά τη Βιβλιοθήκη του Παλαιού Φαλήρου για την παροχή βιβλίων τόσο για την επιβράβευση των μαθητών του διαγωνισμού της Φιλαναγνωσίας, όσο και για τη μελλοντική στήριξη της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας.


7) Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΟΠΦ για τις δωρεάν συμμετοχές παιδιών σε ομάδα basket που μας παρείχε προς ενίσχυση της λαχειοφόρου αγοράς του δεκαπενταμελούς.


8) Ευχαριστούμε θερμά το βιβλιοπωλείο “Αντιγνώση”.


Η διευθύντρια, ο σύλλογος  καθηγητών και οι μαθητές του σχολείου μας

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση