Φεβ 17 2012

Άρθρα του/της 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε;

Κάτω από: Γενικά

Ξεκίνησε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η μεγάλη εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, προκειμένου βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που κρυώνουν. Η εκστρατεία, που πραγματοποιείται από τις Μητροπόλεις της Ελλάδας, τον ΣΚΑΪ και τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς, πραγματοποιείται παράλληλα με τη συγκέντρωση τροφίμων.

Η δεύτερη δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, στην Αττική και συγκεκριμένα:

  • Στο Κερατσίνι, στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου,
  • Στο Παλαιό Φάληρο, στην εκκλησία Παναγίτσα και
  • Στο Μαρούσι, στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Αλλά και στις εκκλησίες των παρακάτω πόλεων:

Θεσσαλονίκης, Λαγκαδά, Ευόσμου, Θέρμης, Αρναίας, Νέων Μουδανιών, Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας, Κατερίνης, Κοζάνης, Γρεβενών, Ηγουμενίτσας, Κέρκυρας, Κόνιτσας.

Η πρώτη δράση έγινε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην Αττική, στο Ίλιον, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Νίκαια, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και στη Γλυφάδα, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου καθώς και τις παρακάτω πόλεις: Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα, Σέρρες, Σιδηρόκαστρο, Νευροκόπι, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Γουμένισσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Πτολεμαϊδα, Φλώρινα, Καστοριά.

Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε;

Εθελοντές μπορούν να προσφέρουν: κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και ρουχισμό (παλτώ, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, καροτσάκια κλπ.).

Τα είδη που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.

Αναλυτική λίστα με τα σημεία που συγκεντρώνουμε ρούχα στην υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Αττικής) αυτή την Κυριακή 19/2 καθώς και με τα συνεργαζόμενα ραδιόφωνα της περιφέρειας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση