Φεβ 16 2012

Άρθρα του/της 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

“The muppets”

Μια ωραία και ενδιαφέρουσα ταινία που πρόσφατα βγήκε στους κινηματογράφους, λέγεται “The muppets”. Είναι μια πραγματικά διασκεδαστική ταινία που παιδιά, έφηβοι αλλά και μεγαλύτεροι μπορούν να παρακολουθήσουν. Ακόμα, έχει πολύ ωραίο και εντυπωσιακό soundtrack.

Η ταινία αυτή, αφορά δυο αγαπημένα αδέλφια: τον Gary, που υποδύεται ο Jason Segel, και τον Walter, τον οποίο υποδύεται μια κούκλα. Ο Walter, είναι από μικρή ηλικία μεγάλος λάτρης ενός προγράμματος της τηλεόρασης που λέγεται “Τhe muppets” και το παρουσιάζει μια ομάδα από κούκλες, σαν κι αυτόν. Δεν χάνει ούτε ένα επεισόδιο.

Τώρα πια, η ομάδα των muppets έχει χωριστεί και με ευκαιρία ένα ταξίδι που πάει με τον Gary και τη κοπέλα του, επισκέπτεται τον χώρο που γίνονταν παλιά τα γυρίσματα τους. Εκεί, ανακαλύπτει τα σχέδια ενός ύπουλου επιχειρηματία που θέλει να καταστρέψει αυτους του χώρους για να βρει κοιτάσματα πετρελαίου. Ο μονός τρόπος να τον σταματήσουν είναι να ξανασμίξουν τα muppets, να συνεργαστούν και να οργανώσουν έναν τηλεμαραθώνιο ώστε να συγκεντρώσουν 1000000 δολάρια. Θα καταφέρει ο Walter, ο Gary και η κοπέλα του, να τα ξαναενώσουν; Και αν ναι, θα μαζέψουν τα muppets  τα απαιτούμενα χρηματα, ή θα καταφέρει να τους εμποδίσει ο επιχειρηματίας;

Τα “muppets”, είναι μια υπέροχη και ξεχωριστή ταινία που προβάλλει τη μεγάλη αξία της φιλίας. Είναι πολύ διασκεδαστική και πραγματικά αξίζει να τη δείτε.

Δημοσιεύθηκε από  Γιαννακοπούλου Κάλλια, Α1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση