Φεβ 15 2012

Άρθρα του/της 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Η δύναμη της θέλησης : Παράλυτος σκιέρ στο πρώτο backflip του κόσμου!

Κάτω από: Αθλητισμός,Σκι

Ο Josh Dueck πραγματοποιεί το «μαγικό» πάνω σε sit-ski. Ελπίδα και αισιοδοξία για όλους μας…
Είναι από αυτές τις ιστορίες που είναι ταυτόχρονα συγκινητικές και ελπιδοφόρες. Το 2004 ο καναδός σκιέρ Josh Dueck τραυματίστηκε σοβαρά πάνω σε ένα άλμα και έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω. Όχι μόνο δεν παράτησε το αγαπημένο του σπορ, αλλά συνέχισε την καριέρα του οργώνοντας πλέον τις πίστες με sit-ski (mono-ski)…

Τα τελευταία 8 χρόνια ο δεινός σκιέρ σημείωσε μπόλικες επιτυχίες, τόσο σε παγκόσμια πρωταθλήματα όσο και στους Παραολυμπιακούς αγώνες! Πρόσφατα μάλιστα πρόσθεσε στην ένδοξη καριέρα του άλλο ένα εξωφρενικό κατόρθωμα και έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πραγματοποίησε το κόλπο backflip πάνω σε sit-ski. Η δύναμη της θέλησης υπερπηδά κάθε εμπόδιο και γεμίζει όλους μας αισιοδοξία και ελπίδα.
Δες το μοναδικό κατόρθωμα του Josh Dueck…


Πηγή : to kounavi

Δημοσιεύθηκε από Μαρίνα Λεγάτου,Γ’2

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση