Φεβ 08 2012

Άρθρα του/της 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Ανακυκλώνουμε κινητά σε Π. Φάληρο και Ελευσίνα

Κάτω από: Οικολογικά

O ΣΚΑΪ και η VODAFONE διοργανώνουν μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων. Με σύνθημα: «ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΡΙΞ’ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», διοργανώνουμε δράση το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στο Παλαίο Φάληρο και την Ελευσίνα.

Καλούμε όλους τους ακροατές μας, οι οποίοι έχουν παλιά κινητά τηλέφωνα για ανακύκλωση να τα φέρουν στο Παλαιό Φάληρο, στη συμβολή των οδών Αγίου Αλεξάνδρου και Ποσειδώνος και στην Ελευσίνα, στην πλατεία Ηρώων στο κέντρο της πόλης. Από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 13.45 το μεσημέρι ανακυκλώνουμε.

Εκεί, σε κάθε σημείο, θα βρίσκονται μεγάλοι κουμπαράδες του ΣΚΑΪ και της VODAFONE, οι οποίοι θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας. Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των κινητών σας καθώς και τα αξεσουάρ τους.

Όλοι εσείς που θα φέρετε τις συσκευές σας για ανακύκλωση θα εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί ο ΣΚΑΪ μαζί με την VODAFONE. Έτσι αυτόματα, θέτετε υποψηφιότητα για να κερδίσετε πολλά και πλούσια δώρα! Σε καθένα από τα δύο σημεία συνάντησης θα δοθούν τα παρακάτω δώρα:
– Ένα (1) Smartphone ΝΟΚΙΑ 700
– Τρία (3) Chatphones ΝΟΚΙΑ C3
– Πέντε (5) Bluetooth NOKIA
– Δέκα (10) δωροεπιταγές αξίας 40€ για αγορά Smartphone ή Chatphone ΝΟΚΙΑ από τα καταστήματα Vodafone.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου από τις 11.00-13.45 στο Παλαιό Φάληρο και την Ελευσίνα. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα καλυφτεί ραδιοφωνικά η δράση της ανακύκλωσης στις δύο περιοχές. Στις 13.45 θα γίνει η κλήρωση των δώρων και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών.

Το παλιό κινητό σου ρίξ’ το στην ανακύκλωση
ΣΚΑΪ-VODAFONE

Πηγή : www.skai.gr
Link : http://www.skai.gr/news/environment/article/193643/anakuklonoume-kinita-se-p-faliro-kai-eleusina/

Δημοσιεύθηκε από Μαρίνα Λεγάτου, Γ’2

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση