ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΔΕ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΑΠΑΔΕΛΗ ΔΑΝΑΗ

Δράσεις Μαθητών/τριών

Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με τίτλο «Και εγένετο φως…»
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, σε συνεργασία με το 7ο Γυμνάσιο Περιστερίου διοργάνωσε Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας για τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς της, με τίτλο «Και εγένετο φως…» (Γένεσις 1-3). Οι υποψήφιοι κατέθεσαν στις σχολικές τους μονάδες 1-3 φωτογραφίες, οι οποίες κρίθηκαν από την Επιστημονική Επιτροπή του Διαγωνισμού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΑΝΑΗ1 2

Στην κατηγορία Φωτογραφίες Γυμνασίου, το 2ο, το 3ο Βραβείο καθώς και τον έναν από τους 10 επαίνους της κατηγορίας, απέσπασε για τις φωτογραφίες της η μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Πετρούπολης,  Παπαδέλη Δανάη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΑΝΑΗ2

Η απονομές των βραβείων και επαίνων έγιναν την Τετάρτη στις 25 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημαρχείο Περιστερίου  στα πλαίσια της εκδήλωσης «2024  Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας – Ελλάδας παρουσία εκπροσώπου της Ιαπωνικής  Πρεσβείας και της Προϊσταμένης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας κ.  Δήμητρας Μακρή. Την μαθήτριά μας συνόδευσε η εκπαιδευτικός του σχολείου μας κ. Παχίδου Χρυσάνθη υπεύθυνη καθηγήτρια για τον διαγωνισμό.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΔΑΝΑΗ

Την απονομή στη  Δανάη έκανε ο Εικαστικός κ. Χάρης Πρέσσας, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και τ. Κοσμήτωρ Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΑΝΑΗ3

Το σχολείο μας πήρε μέρος στο διαγωνισμό με 19 συνολικά έργα των μαθητών Ραμμογιαννόπουλου Βασίλη, Σοϊλή Βασίλη, Παπαδέλη Δανάης, Μπόκα Κων/νου, Καμαριάρη Ιωάννη, Μπούρχα Άγγελου, Σαραντοπούλου Νικολίνας .

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!