Έκθεση Τεχνολογίας & Εικαστικών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

    στο πλαίσιο των δράσεων του σχολείου, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των καλλιτεχνικών δημιουργιών και κατασκευών των μαθητών μας, την Τρίτη 28/5/2019, από τις 18:30 έως 20:30. Η εκδήλωση θα γίνει στο θέατρο του σχολείου και στο ισόγειο του σχολείου μας. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και ανθοέκθεση.

    Οι μαθητές, οι οποίοι μετέχουν εθελοντικά, θα εκθέσουν τις κατασκευές, τις ζωγραφιές, καθώς και τα προϊόντα των εταιρειών που οι ίδιοι δημιούργησαν. Τα προϊόντα τους θα διατίθενται στους επισκέπτες προαιρετικά και πάντα σε συμβολική τιμή. Το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την κάλυψη ουσιαστικών αναγκών της σχολικής μονάδας, όπως έγινε και την προηγούμενη σχολική χρονιά. Συγκεκριμένα, με τα έσοδα της περσινής εκδήλωσης εξοπλίστηκε με βιντεοπροβολέα μία αίθουσα και πραγματοποιήθηκε αγορά κουρτινών για την πλειοψηφία των αιθουσών του σχολείου.

    Η παρουσία όλων σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά, γι’ αυτό και ευελπιστούμε ότι όλοι θα συμβάλλετε με τη φυσική σας παρουσία στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση