Πρόσκληση σε Πρόγραμμα Εθελοντισμού

Σεπ 202125

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού  «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός»

Το 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας  στο πλαίσιο των παιδαγωγικών του δράσεων, συμμετέχει στο πρόγραμμα εθελοντισμού για τον 38ο Μαραθώνιο της Αθήνας 2021, που θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου στην Αθήνα και συγκροτεί ομάδα πλαισιωμένη από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Για την συγκρότηση της ομάδας απαιτείται η αίτηση εθελοντισμού από κάθε μέλος που επιθυμεί να συμμετάσχει την οποία θα βρείτε ΕΔΩ .

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό της δράσης  Λυμπερτού Χαρά.

Παρατηρήσεις της διοργάνωσης:

Παρατήρηση 1:  ΕΝΟΤΗΤΑ 3. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ADDITIONAL DETAILS OF PARTICIPATION >> Συμμετοχή ως >> Μέλος Ομάδας / Teammember  (Μόνο για μέλη συνεργαζόμενων εθελοντικών ομάδων) και επιλέγετε την ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ μέσα από το ευρετήριο των διαθέσιμων επιλογών! 

 Πατώντας υποβολή/ submit στο τέλος της Αίτησης σας– λαμβάνουμε αυτομάτως τα στοιχεία σας και εμφανίζεται μήνυμα καταχώρησης στην οθόνη του υπολογιστή σας.

 Παρατήρηση 2:  Όλοι μας ανυπομονούμε για την ασφαλή μετάβαση σε μια αθλητική και κοινωνική κανονικότητα, τηρώντας πάντα τις υγειονομικές οδηγίες των αρμοδίων αρχών. Στην παρούσα φάση προϋπόθεση συμμετοχής βάση του εγκεκριμένου Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αποτελεί ο πλήρης εμβολιασμός έναντι της νόσου COVID 19 ή εναλλακτικά η κατοχή πιστοποιητικού νόσησης (έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του Ιματισμού από το Κέντρο Εγγραφών) σύμφωνα με τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης. Το παρόν σχέδιο περιλαμβάνει όλους τους κανόνες διεξαγωγής, τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και τις διαδικασίες που θα τηρηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και στο πλαίσιο αυτής. Στο βαθμό που κρίνεται απαραίτητο και αξιολογώντας την κατάσταση που θα διαμορφώνεται σταδιακά στη χώρα μας το επόμενο διάστημα και μέχρι την τέλεση του αγώνα, το παρόν θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ (Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) .

 Παρατήρηση 3:  Επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ειδικά διαμορφωμένο πεδίο στην ιστοσελίδα μας ΕΔΩ.

από κάτω από: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση σε Πρόγραμμα Εθελοντισμού    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σεπτέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ   Οκτ »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

 

image.jpg

2o Γυμνάσιο Ν.Φιλαδέλφειας

Τρωάδος 37, Ν.Φιλαδέλφεια 14342

Τηλ – Fax : 210 25 21 775

e-mail:  2 g y m n f i l @ sch.g r

Μέσω συγκοινωνιακών γραμμών η πρόσβαση σας στο 2ο Γυμνάσιο μπορεί να γίνει ως εξής:

Λεωφορείο 619 (πρώην Β8) (Μεταμόρφωση- Ν.Φιλ/φεια – Ανω Πατήσια (κυκλική)): στάση Καμπούρογλου

Λεωφορείο Β9 (Χαλκοκονδύλη – Μεταμόρφωση – Ν.Κηφισιά): στάση Αλσος

Λεωφορείο Γ9 (Χαλκοκονδύλη -Κ.Κόκκινος – Αχαρναί ): στάση Μάδυτος

Τρόλλεϊ 6 (Ιπποκράτους – Ν.Φιλ/φεια – Κόκκινος Μύλος): στάση Μάδυτος
Η συγκοινωνιακή γραμμή Β8 αντικαταστάθηκε από την 619 και η Α9 καταργήθηκε.
map-gymnasioy1.jpg

—————————————-

Google mapsTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων