Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Το Έξυπνο Σπίτι

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από να προστατεύετε αυτούς που αγαπάτε και την ιδιοκτησία σας. Τώρα με την βοήθεια της νέας τεχνολογίας μπορείτε να αισθάνεστε και να είστε ασφαλείς με τρόπους που προηγουμένως ήσαν αδύνατοι. Αυτό είναι και το βασικότερο σκέλος  ενός έξυπνου σπιτιού .

Το Comfort By Myroniatech είναι ένα από τα πιο προηγμένα αλλά και εύκολα στην χρήση συστήματα αυτοματισμού με λειτουργικότητα που βοηθά εσάς και την οικογένεια σας να νιώθετε ασφαλής ενώ παράλληλα να απολαμβάνεται άνεση διασκέδαση και ποιότητα ζωης στον χώρο σας .

Το σύστημα επικοινωνεί μαζί σας με αληθινή ανθρώπινη φωνή ( Ελληνικά ) που ακούγεται μέσω των πληκτρολογίων του χώρου ή μέσα από τις οθόνες αφής που είναι τοποθετημένες στον χώρο. Πληκτρολογώντας τον προσωπικό μυστικό σας κωδικό πριν φύγετε από το σπίτι το σύστημα ελέγχει και σας ειδοποιεί αν έχετε ξεχάσει παράθυρα ή πόρτες ανοικτές . Εάν όλα είναι ασφαλισμένα σας ειδοποιεί ότι μπορείτε να φύγεται.

Το σύστημα μπορεί να σας ειδοποιήσει και σε περίπτωση πυρκαγιάς ή και πλημμύρας από σπασμένη υδροσωλήνα και να τηλεφωνήσει σε προκαθορισμένα τηλέφωνα, κινητά ή σταθερά, ακόμη να καλέσει την αστυνομία ή την πυροσβεστική για να φέρει βοήθεια.

wp6f307da9_05

Συντάκτης:

Η Αθηνά είναι μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου.Επίσης,είναι πολύ καλή μαθήτρια.


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *