Από τη Δευτέρα, 1/2/2021 οι μαθητές μας επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο, τη σχολική τάξη.

Το ωράριο προσέλευσης στο σχολείο και αποχώρησης από αυτό δεν είναι το ίδιο, όπως στην τηλεκπαίδευση. Πατήστε τον επόμενο σύνδεσμο για να το θυμηθείτε:

Α ΟΡΟΦΟΣ (Γ1, Γ2, Γ3, Β1, Β2 και Β3)

Β ΟΡΟΦΟΣ (Α1, Α2, Α3, Α4)

Για να προσέλθει ο/η μαθητής/τρια στο σχολείο πρέπει να έχει μαζί του τη βεβαίωση μετακίνησης. Η βεβαίωση μετακίνησης έχει ήδη σταλεί στο mail του ΠΣΔ του κάθε μαθητή ( το mail αυτό έχει τη μορφή: a12345 @sch.gr. Δηλαδή είναι το όνομα χρήστη που χρησιμοποιεί ο κάθε μαθητής για να μπει στην eclass συνοδευόμενο από το @sch.gr – και ο κωδικός πρόσβασης (password) είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται για την είσοδό του στην eclass). Θα την εκτυπώσετε, θα συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο του μαθητή, το όνομα πατέρα, τη Διεύθυνσή του μαθητή και τον αριθμό μητρώου του μαθητή (οι μαθητές της Β και Γ Γυμνασίου μπορούν να τον βρουν στον περσινό έλεγχο, οι μαθητές της Α Γυμνασίου θα τους ανακοινωθεί στο σχολείο τη Δευτέρα).

Σας θυμίζουμε επίσης ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο μέσα στην τάξη όσο και στην αυλή του σχολείου.

Παρακαλούμε, τέλος, να μην στέλνετε το παιδί σας στο σχολείο, όταν αισθάνεται αδιάθετο, καθώς και να είναι καλά ντυμένο γιατί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας τα παράθυρα θα πρέπει να παραμένουν ανοικτά για αρκετή ώρα κατά τη διάρκεια του ημερήσιου προγράμματος.

Ενημέρωση σε περίπτωση ασθένειας μαθητή/τριας

Αρχές διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων