Αγαπητοί γονείς

η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου σας εύχονται καλή σχολική χρονιά.

Κατά τη νέα σχολική χρονιά καλούμαστε όλοι μας – εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς – να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που μας επιβάλλει ο Covid-19. Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου, με αντιπροσωπευτική παρουσία εκπαιδευτικών και μαθητών, και ο ιερέας θα περάσει από τις τάξεις για να αγιασθούν οι υπόλοιποι μαθητές

Παρακαλούνται οι μαθητές μας να προσέλθουν στο χώρο του σχολείου στις 14/09/2020 για τον αγιασμό και την παραλαβή των βιβλίων τους, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Α’ Γυμνασίου: 09:45 (οι μαθητές θα χωριστούν σε τμήματα, θα ενημερωθούν από τους καθηγητές τους για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου και θα παραλάβουν τα βιβλία τους)

Β’ Γυμνασίου: 10:40

Γ’ Γυμνασίου: 10:50

Παρακαλούνται οι μαθητές μας να μην προσέρχονται στο σχολείο νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα για την αποφυγή του συνωστισμού.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για μαθητές και εκπαιδευτικούς στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου, αλλά και στον εξωτερικό χώρο, εφόσον υπάρχει συνωστισμός.

Ο ιερέας θα τελέσει τον καθιερωμένο αγιασμό στις 11:00. Στη συνέχεια οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου θα αποχωρήσουν από το σχολείο και θα μοιραστούν τα βιβλία στους μαθητές της Β’ και Γ’ Γυμνασίου.

Παρακαλούνται επίσης οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας να μην προσέλθουν στο χώρο του σχολείου για τον αγιασμό, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Την Τρίτη, 15/09/2020 οι μαθητές προσέρχονται στο σχολείο από τις 08:05 έως και 08:15 και ανεβαίνουν κατευθείαν στις τάξεις τους. Δεν χρειάζεται να φέρουν βιβλία. Αρκεί να έχουν μαζί τους ένα πρόχειρο τετράδιο και στυλό για να γράψουν το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Την Τρίτη, 15/09/2020 οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου θα σχολάσουν στις 11:45 και της Β’ και Γ’ Γυμνασίου στις 11:30.

Οδηγίες για μαθητές

Οδηγίες για γονείς

Οδηγίες για μάσκες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων