Αγαπητοί γονείς

σας επισυνάπτουμε οδηγίες αναλυτικές για την εγγραφή στην πλατφόρμα e-me

Παρακαλώ να κάνετε “κλικ” δηλαδή να πατάτε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τα εικονίδια που περιγράφονται στις οδηγίες και να περιμένετε. Το ξέρουμε ότι αργεί. Να περιμένετε γιατί όταν το πατάτε πολλές φορές μπλοκάρει το σύστημα.

2. Οδηγίες για e-me στους μαθητές

Επίσης παρακαλούμε να τσεκάρετε κάθε μέρα τη λίστα με τα μαθήματα στην η-τάξη γιατί κάποιο συνάδελφοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να μπουν στο σύστημα.

Τέλος για τις εργασίες που είναι ήδη αναρτημένες στις πλατφόρμες θα περιμένετε οδηγίες από τους εκπαιδευτικούς. Για το πότε θα τις υποβάλλουν οι μαθητές και με ποιο τρόπο.

 

2 σχόλια στο “Οδηγίες για την εγγραφή στην πλατφόρμα e-me”
  1. Ο/Η ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ λέει:

    Καλησπέρα σας,

    Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να επανέλθουμε γρήγορα στην καθημερινοτητά μας!
    Θα ήθελα να ενημερώσω ότι τα αρχεια στην πλατφόρμα e-me είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να βρούμε τα αρχεία ενώ στην πλατφόρμα η-τάξη είναι αρκετά πιο εύκολο.
    Θα υπήρχε η δυνατότητα να ανεβαίνουν τα αρχεία μόνο στην πλατφόρμα η-τάξη.

    Ευχαριστώ πολύ.

    • Καλή σας μέρα. Όλοι μας ευχόμαστε το ίδιο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι γεροί. Αυτό που δυσκολεύει όλους μας είναι ότι τις 2 τελευταίες μέρες είναι σχεδόν αδύνατο ακόμη και να μπούμε στην e-me. Ακόμα και όταν μπαίνουμε σε δυο λεπτά μας έχει “πετάξει” έξω χωρίς να το καταλάβουμε. Με συνέπεια να πηγαίνουμε να ανοίξουμε κάποιο αρχείο και να νομίζουμε ότι δεν ανοίγει. Αυτό συμβαίνει γιατί όπως είπα και προηγουμένως μας έχει “πετάξει” έξω χωρίς να μας δίνει κάποιο σημάδι ότι συνέβη αυτό. Το να μεταφερθούν οι καθηγητές που επέλεξαν την e-me στην η-τάξη είναι αυτή τη στιγμή λίγο δύσκολο, γιατί θα πρέπει όλο το μάθημα να μεταφερθεί εκεί και δεν γίνεται αυτόματα. Θα παρακαλούσα να κοιτάτε στον “Τοίχο” όπου οι καθηγητές καθοδηγούν τους μαθητές για το τι πρέπει να κάνουν. Ίσως σας διευκολύνει αν διαβάστε τις οδηγίες προς τους μαθητές που βρίσκονται: https://dschool.edu.gr/menoumespiti/assets/LetsStartWith_eme_StepByStep_Guidelines4Studentsv1.0-Mar2020.pdf
      Με υπομονή και χωρίς άγχος θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες

  2.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων