Η ομάδα 2GM του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου με τον υπεύθυνο καθηγητή της, κ. Καζνέση Β. και την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας οργάνωσε λαχειοφόρο αγορά με διπλό στόχο. Αφενός για να ενισχυθούν τα οικονομικά της ομάδας ώστε να μπορέσει να συμμετέχει στο διαγωνισμό Τεχνολογίας “Land Rover 4×4 in schools” και αφετέρου για να ενισχύσει κοινωνικές δομές της πόλης του Μοσχάτου, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την Κοινωνική Μέριμνα και το “Καλάθι της Μεσοποταμίας”. Η προσπάθειά τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Παράδοση των δώρων από μέλη της ομάδας 2GM του σχολείου μας στους μεγάλους τυχερούς της λαχειοφόρου πού διενέργησαν.

       

Παράδοση από εκπροσώπους της ομάδας 2GM του σχολείου μας, στο Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας , δωροεπιταγών αξίας 200€ , αποτέλεσμα της λαχειοφόρου που διενήργησαν.

  

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου για την ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook: “Οι μαθητές της ομάδας 2GM του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου με επισκέφτηκαν στο Γραφείο μου προκειμένου να παραδώσουν δωροεπιταγές αξίας 200€ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Οι μαθητές διοργάνωσαν λαχειοφόρο αγορά με τη στήριξη του Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου προκειμένου να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων τους για τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο διαγωνισμό τεχνολογίας, αλλά και για να ενισχύσουν με δωροεπιταγές το Κοινωνικό Παντοπωλείο και άλλους φορείς αλληλεγγύης και προσφοράς της πόλης μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που κουράστηκαν μέσα στις γιορτές προκειμένου να μπορέσουν να επιτύχουν το στόχο τους και να προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη, στο Σύλλογο Γονέων που τους στήριξε, αλλά και στους καθηγητές τους που τα συνόδευσαν σε όλη αυτή τη δράση! Είμαστε όλοι υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά που θέτουν τέτοιους στόχους και τους υλοποιούν!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων