Μαρ 17
17

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το 2o Γυμνάσιο Kοζάνης αποφάσισε (Πράξη του Σ.Δ.  71/8-3-2017) διήμερη  εκπαιδευτική εκδρομή  στις 5 και 6 Απριλίου 2017 στην Κόνιτσα στο πλαίσια του προγραμμάτος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης:  “Τα μαστοροχώρια του Βοΐου-Πεντάλοφος”. Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο κατά τα προβλεπόμενα στο Κεφ. Β, άρθ.10 της ΥΑ 33120/ΓΔ4.(Τεύχος Β΄681/06-03-2017)

Καλούνται οι κατά το νόμο δικαιούχοι που ενδιαφέρονται, να καταθέσουν ως την Πέμπτη

23-3-2017 και ώρα 12:00  ΚΛΕΙΣΤΕΣ τις προσφορές τους στο 2ο Γυμνάσιο Κοζάνης λαμβάνοντας υπόψη τα εξής:

Ημερομηνίες μετακίνησης: Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Προορισμός-Διαδρομή: Κοζάνη-Κόνιτσα-Πυρσόγιαννη-Πεντάλοφος-Κοζάνη

Πρόγραμμα εκδρομής (συνοπτικά):

Τετάρτη  5/4/ 2017                 8:00 π. μ.:        Αναχώρηση από το σχολείο

12.30 π. μ.:       Άφιξη στην Κόνιτσα

1.00 -6.00 μ. μ  Συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΚΠΕ

6.00-8.00 μ. μ :Τακτοποίηση στον ξενώνα του ΚΠΕ-Ελεύθερος χρόνος-   Φαγητό- Διανυκτέρευση

Πέμπτη 6/4/2017                  8.00-9.00 π.μ   Πρωινό

9.00-1.00 μ.μ    Αναχώρηση για Πυρσόγιαννη. Συνέχιση του προγράμματος

1.00μ.μ              Αναχώρηση για Πεντάλοφο

2.30-3.30 μ.μ.    Γεύμα

4.00 μ.μ -7.00 μ.μ Εργασία μαθητών στον Πεντάλοφο

8.30-9.00 μ.μ.     Επιστροφή στην Κοζάνη

 

 

Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων: Μαθητές:21  με έναν  αρχηγό  και έναν συνοδό καθηγητή: 2

Σύνολο: 23 άτομα.

Από το δικαιούχο που θα αναλάβει τη μετακίνηση ζητείται η κατάθεση προσφορών για:

1) Μεταφορά με 1 Λεωφορείο από την Κοζάνη στην Κόνιτσα-Πυρσόγιαννη-Πεντάλοφο-Κοζάνη πολυτελές, κλιματιζόμενο που να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, δελτίο καταλληλότητας, ΚΤΕΟ, ζώνες ασφαλείας, κλπ.). Το Λεωφορείο πρέπει να είναι στην αποκλειστική διάθεση του Σχολείου όλο το 24ωρο, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής για τις μετακινήσεις των μαθητών, όποτε αυτό ζητηθεί από τους συνοδούς καθηγητές, ακόμη και σε κάποιες έκτακτες περιπτώσεις μετακινήσεων εντός των πόλεων  ή και σε κοντινές αποστάσεις από τις πόλεις. Το Τουριστικό γραφείο δεσμεύεται για την άψογη συμπεριφορά του οδηγού και συνοδηγού,  το ότι δε θα καπνίζει  στο λεωφορείο και την άριστη συνεργασία του με τους συνοδούς καθηγητές. Οποιαδήποτε παρέκκλιση συνιστά λόγο απόρριψης του συγκεκριμένου Τουριστικού από μελλοντική μετακίνηση των μαθητών του Σχολείου.

2) Υποχρεωτική Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης (αριθμός ασφαλιστηρίου συμβολαίου) και κατ’ άτομο (όχι κατά λεωφορείο) επιβάρυνση .

3) Κόστος πρόσθετης ασφάλισης που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας όλων των εκδρομέων και κατ’ άτομο (όχι κατά λεωφορείο) επιβάρυνση (προαιρετική επιλογή του Σχολείου).

4) Μαζί με την προσφορά, κάθε τουριστικό γραφείο θα πρέπει να καταθέσει και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

5) Στις προσφορές να αναφέρεται η τελική τιμή κατά άτομο  (συμπεριλαμβανομένων όλων των κρατήσεων και του ΦΠΑ) .

6) Οι προσφορές θα ανοιχτούν παρουσία όσων ενδιαφερομένων επιθυμούν να παρευρεθούν, από την επιτροπή που συστάθηκε με βάση την Εγκύκλιο 12987/Γ2/2011, την Πέμπτη 23/3/2017, και ώρα 12:30 μ.μ στο γραφείο της Διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1η: Σε περίπτωση έκτακτης μη συμμετοχής ορισμένων μαθητών το Σχολείο διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της εκδρομής λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μαθητών ή λόγω άλλης σοβαρής αιτίας, χωρίς αποζημίωση του Τουριστικού Γραφείου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2η: Ο Διαγωνισμός είναι μειοδοτικός με ποιοτικά κριτήρια. Το σχολείο θα επιλέξει την προσφορά που θα εγγυάται την καλύτερη και ασφαλέστερη οργάνωση της εκδρομής και θα είναι πιο προσιτή στην τιμή. Θα ληφθεί επίσης υπόψη η παλαιότητα των λεωφορείων. Για το λόγο αυτό στην προσφορά πρέπει να αναφέρεται ο χρόνος πρώτης κυκλοφορίας καθώς και οι αριθμοί κυκλοφορίας των λεωφορείων που θα μας διαθέσετε.

Το Σχολείο θα επιλέξει λαμβάνοντας υπόψη και τις δύο αυτές παραμέτρους (σχέση ποιότητας-τιμής). Στο ιδιωτικό συμφωνητικό, που θα συνταχθεί με συνεργασία των δύο πλευρών, θα καταγράφονται με λεπτομέρεια όλες οι παροχές του Γραφείου (με βάση την παρούσα προκήρυξη)

 

Από τη Δ/νση του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης



Αφήστε μια απάντηση