Μαρ 17
21

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Tο 2o Γυμνάσιο Kοζάνης αποφάσισε (Πράξη του Σ.Δ.  73/20-3-2017) τριήμερη  εκπαιδευτική εκδρομή  στις 23, 24 και 25 Απριλίου 2017 στην Θράκη στο πλαίσιο του προγράμματος: «Υδροβιότοποι – Αρπακτικά Πτηνά». Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο κατά τα προβλεπόμενα κατά τα προβλεπόμενα στο Κεφ. Β, άρθ.10 της ΥΑ 33120/ΓΔ4.(Τεύχος Β΄681/06-03-2017).

Καλούνται οι κατά το νόμο δικαιούχοι που ενδιαφέρονται, να καταθέσουν ως την Tρίτη

28-3-2017 και ώρα 11:00  ΚΛΕΙΣΤΕΣ τις προσφορές τους στο 2ο Γυμνάσιο Κοζάνης λαμβάνοντας υπόψη τα εξής:

Ημερομηνίες μετακίνησης: Κυριακή 23, Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Προορισμός: Καβάλα-Ξάνθη-Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη

Πρόγραμμα εκδρομής (συνοπτικά):

Κυριακή 23/4/2017: Κοζάνη-Αλεξανδρούπολη-Δαδιά
  08:00 Αναχώρηση από Κοζάνη για Αλεξανδρούπολη.
  13:30 Άφιξη στην Αλεξανδρούπολη-Γεύμα-Ελεύθερος χρόνος-Αναχώρηση για Δαδιά.
  19:00 Άφιξη στη Δαδιά-Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο-Ελεύθερος χρόνος-Δείπνο-Διανυκτέρευση.
Δευτέρα 24/4/2017: Δαδιά-Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς-Αλεξανδρούπολη
  07:30 Ξύπνημα-Πρωινό στο Ξενοδοχείο-Αναχώρηση για Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δαδιάς.
  09:00 Ενημέρωση από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δαδιάς-Πεζοπορία στο δάσος-Παρακολούθηση Αρπακτικών στο Παρατηρητήριο.
  13:30 Γεύμα-Ελεύθερος χρόνος-Αναχώρηση για Αλεξανδρούπολη.
  17:00 Άφιξη στην Αλεξανδρούπολη-Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο-Ελεύθερος χρόνος-Δείπνο-Διανυκτέρευση.
Τρίτη 25/4/2017: Αλεξανδρούπολη-Εθνικό Πάρκο Δέλτα Έβρου-Κοζάνη
  08:00 Ξύπνημα-Πρωινό στο Ξενοδοχείο-Αναχώρηση για Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου.
  11:00 Ενημέρωση από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου-Επίσκεψη στο Δέλτα.
  14:00 Γεύμα-Ελεύθερος χρόνος-Αναχώρηση για Κοζάνη.
  21:00 Άφιξη στην Κοζάνη.

Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων: Μαθητές: 19  με έναν αρχηγό και 1 συνοδό καθηγητή.

Σύνολο: 21 άτομα.

Από το δικαιούχο που θα αναλάβει τη μετακίνηση ζητείται η κατάθεση προσφορών για:

1) Μεταφορά με 1 Λεωφορείο από Κοζάνη σε Αλεξανδρούπολη, Δαδιά, Δέλτα Έβρου και αντιστρόφως πολυτελές, κλιματιζόμενο που να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, δελτίο καταλληλότητας, ΚΤΕΟ, ζώνες ασφαλείας, κλπ.). Το Λεωφορείο πρέπει να είναι στην αποκλειστική διάθεση του Σχολείου όλο το 24ωρο, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής για τις μετακινήσεις των μαθητών, όποτε αυτό ζητηθεί από τους συνοδούς καθηγητές, ακόμη και σε κάποιες έκτακτες περιπτώσεις μετακινήσεων εντός των πόλεων  ή και σε κοντινές αποστάσεις από τις πόλεις. Το Τουριστικό γραφείο δεσμεύεται για την άψογη συμπεριφορά του οδηγού και συνοδηγού,  το ότι δε θα καπνίζει  στο λεωφορείο και την άριστη συνεργασία του με τους συνοδούς καθηγητές. Οποιαδήποτε παρέκκλιση συνιστά λόγο απόρριψης του συγκεκριμένου Τουριστικού από μελλοντική μετακίνηση των μαθητών του Σχολείου.

2) Διαμονή των μαθητών στις 23 και 24/4 σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Αλεξανδρούπολη και ξενοδοχείο-ξενώνα στη Δαδιά 3 αστέρων , σε  5 τρίκλινα δωμάτια, 2 δίκλινα  με το δικό τους μπάνιο, όλα στον ίδιο όροφο/πτέρυγα του ξενοδοχείου. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου (εκτός από πισίνες) πρέπει να είναι στην διάθεση του σχολείου, σε πλήρη λειτουργία κατά τη διαμονή και το ξενοδοχείο πρέπει να πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την εύρυθμη διαμονή (θέρμανση, ζεστό νερό, καθαριότητα κλπ). Η παρουσία ιδιωτικού φρουρού ή θυρωρού στο ξενοδοχείο θα αξιολογηθεί θετικά. Στην προσφορά του Τουριστικού γραφείου πρέπει να αναφέρεται το όνομα, η οποθεσία/διεύθυνση και η ιστοσελίδα του προτεινόμενου ξενοδοχείου (εφόσον αυτή υπάρχει).

3) Πρωινό εντός του ξενοδοχείου.

4) Η μετακίνηση, διαμονή σε 2 μονόκλινα δωμάτια, το πρωινό των 2 συνοδών καθηγητών πρέπει να είναι δωρεάν και να μην επιβαρύνουν τους μαθητές.

5) Υποχρεωτική Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης (αριθμός ασφαλιστηρίου συμβολαίου) και κατ’ άτομο (όχι κατά λεωφορείο) επιβάρυνση.

6) Κόστος πρόσθετης ασφάλισης που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας όλων των εκδρομέων και κατ’ άτομο (όχι κατά λεωφορείο) επιβάρυνση (προαιρετική επιλογή του Σχολείου).

7) Μαζί με την προσφορά, κάθε τουριστικό γραφείο θα πρέπει να καταθέσει και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

8) Στις προσφορές να αναφέρεται η τελική τιμή κατά άτομο  (συμπεριλαμβανομένων όλων των κρατήσεων και του ΦΠΑ) .

9) Οι προσφορές θα ανοιχτούν παρουσία όσων ενδιαφερομένων επιθυμούν να παρευρεθούν, από την επιτροπή που συστάθηκε με βάση την Εγκύκλιο 12987/Γ2/2011, την Τρίτη 28/3/2017, και ώρα 11:15 π.μ στο γραφείο της Διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1η: Σε περίπτωση έκτακτης μη συμμετοχής ορισμένων μαθητών το Σχολείο διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της εκδρομής λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μαθητών ή λόγω άλλης σοβαρής αιτίας, χωρίς αποζημίωση του Τουριστικού Γραφείου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2η: Ο Διαγωνισμός είναι μειοδοτικός με ποιοτικά κριτήρια. Το σχολείο θα επιλέξει την προσφορά που θα εγγυάται την καλύτερη και ασφαλέστερη οργάνωση της εκδρομής και θα είναι πιο προσιτή στην τιμή. Θα ληφθεί επίσης υπόψη η παλαιότητα των λεωφορείων. Για το λόγο αυτό στην προσφορά πρέπει να αναφέρεται ο χρόνος πρώτης κυκλοφορίας καθώς και οι αριθμοί κυκλοφορίας των λεωφορείων που θα μας διαθέσετε.

Το Σχολείο θα επιλέξει λαμβάνοντας υπόψη και τις δύο αυτές παραμέτρους (σχέση ποιότητας-τιμής). Στο ιδιωτικό συμφωνητικό, που θα συνταχθεί με συνεργασία των δύο πλευρών, θα καταγράφονται με λεπτομέρεια όλες οι παροχές του Γραφείου (με βάση την παρούσα προκήρυξη)

Από τη Δ/νση του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης



Αφήστε μια απάντηση