Φεβ 17
08

Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου 2017 στο σχολείο μας

gymnasioΜε αφορμή τον εορτασμό της  ημέρας Ασφαλούς  Διαδικτύου  (SID 2017),  στο 2ο Γυμνάσιο Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/2/2017) σχετική εκδήλωση από την καθηγήτρια Πληροφορικής του σχολείου μας, κ. Ζυγούρη Αναστασία. Στόχος της εκδήλωσης, που παρακολούθησαν και οι τρεις τάξεις του Γυμνασίου, ήταν να ευαισθητοποιηθεί όλη η σχολική κοινότητα σε θέματα ασφαλούς χρήσης διαδικτύου και να περάσει το μήνυμα του σεβασμού προς άλλους ψηφιακού χρήστες και της αναζήτησης ευκαιριών για δημιουργική διαδικτυακή συμπεριφορά.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου εορτάζεται για 14η συνεχόμενη χρονιά σε πάνω από 160 χώρες στον κόσμο. Την ευθύνη οργάνωσης στη χώρα μας έχει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου. Το μήνυμα της φετινής ημέρας είναι:

«Γίνε η αλλαγCIMG1450ή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο»

Στους φετινούς διαγωνισμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου με θέμα: «Εκπαιδεύοντας τον παππού μου στο διαδίκτυο» το σχολείο μας πήρε μέρος στέλνοντας 3 συμμετοχές από τους μαθητές: Χανή Παναγιώτη, Χασιώτη Βασίλη και Σαμαρά Θανάση. Τις συμμετοχές μπορείτε να δείτε εδώ: 

http://saferinternet4kids.gr/symmetoxessid2preview/



Αφήστε μια απάντηση