Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου,

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.Ακολουθούν βασικές οδηγίες για την πρώτη μέρα έναρξης των σχολείων για να μένουμε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς.

Οι μαθητές  του Γυμνασίου θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου στις 10.20 π.μ  για αποφυγή συνωστισμού και θα εισέρχονται κυρίως από την Πύλη της οδού Ερμού.

Για τους μαθητές του Γυμνασίου και μόνο,  από τα Εξαμίλια το λεωφορείο θα αναχωρήσει από Εξαμίλια  στις 10.00 και θα αναχωρήσει από Κόρινθο στις 13.30

Στην είσοδο του προαυλίου  καθηγητές θα δίνουν οδηγίες για τον χώρο συγκέντρωσης των μαθητών πριν την είσοδό τους στις τάξεις.Οι μαθητές της Α Τάξης θα συγκεντρωθούν στο πρώτο προαύλιο στην είσοδο της Ερμού  αριστερά.Η Β΄Τάξη στο Γήπεδο μπάσκετ δίπλα στο εργαστήριο Τεχνολογίας και η Γ Τάξη στο μικρό γήπεδο  βόλεϋ κοντά στο γυμναστήριο ,τηρώντας πάντοτε τις αναγκαίες αποστάσεις.

Στη συνέχεια θα χορηγηθούν μάσκες  (προς το παρόν μια σε κάθε μαθητή).Καλό είναι οι μαθητές να έχουν και μια εφεδρική δική τους μέχρι να δοκιμάσουν τις καινούργιες. Ύστερα θα μπουν στις αίθουσες,θα γίνει αγιασμός ,θα παραλάβουν τα βιβλία τους,  το πρόγραμμα μαθημάτων  και θα αναχωρήσουν.

Για την αποφυγή συνωστισμού είναι απαραίτητο να μην συνοδεύουν   γονείς ή κηδεμόνες  του μαθητές της Β΄και της Γ΄Τάξης, στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών της Α Τάξης αφού τακτοποιήσουν τους μικρούς μαθητές καλό είναι να απομακρύνονται όταν δεν υπάρχει σοβαρότατος λόγος παραμονής.

Ο Διευθυντής

Παρασκευοπουλος Κων/νος