2gymkonews

Το ιστολόγιο της Σχολικής Εφημερίδας του 2ου Γυμνασίου Κω

Oι φίλοι μας τα ζώα!

Απρ 20115

Τα ζώα είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, του συμπαραστέκονται και στα καλά και στα δύσκολα, παρόλο που νομίζουμε οτι τα ζωα δεν μας καταλαβαίνουν αυτά ξέρουν τα πάντα! Τα ζώα μας χρειάζονται όπως και εμείς αυτά, χρειάζονται την απαραίτητη φροντιδα μας την αγάπη μας και την προστασία μας, και εμείς χρειαζόμαστε από αυτά τα χάδια τους! Υπάρχουν όμως και άνθρωποι οι οποίοι τα κακομεταχειρίζονται με διάφορους τρόπους, τα βασανίζουν και τα ταλαίπωρου, τα αφήνουν στους πέντε δρόμους τραυματισμένα και εγκαταλειμμένα. Ας δώσουμε λοιπόν εμείς ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο που μπορεί να περάνε χιλιάδες ζώα. Ας τα αφήσουμε να ζησουν την ζωή που τους χαρίζεται, να μπορούν να είναι ελεύθερα και ευτυχισμένα για ένα καλύτερο μέλλον γεμάτο ζώα!

από κάτω από: Περιβάλλον| | 1 Σχόλιο »    
Ένα Σχόλιο στο άρθρο

“Oι φίλοι μας τα ζώα!”

  1. 5 Απριλίου, 2011 στις 15:52       ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Έγραψε:

    Τι μπορούμε να κάνουμε;
    1. Μην αγοράζετε ζώα από PetShops, εκτρέφονται σε άθλιες συνθήκες, καλύτερα να υιοθετήσετε ένα αδέσποτο που το έχει ανάγκη.
    2. Μπορείτε να βάζετε το φαγητό που σας περίσσεψε(ή μπορείτε να παίρνετε που και που κάποια φτηνή ζωοτροφή) σε κάποιο σημείο της γειτονιάς για να τρώνε τα αδέσποτα (σκυλιά ή γατιά) και νερό οπωσδήποτε (ειδικά το καλοκαίρι). Θα τα αποτρέψει από το να φάνε ή να πιούνε κάπου αλλού που μπορεί να έχει φόλα. Φροντίστε να μην κάνετε σκουπίδια.
    3. Όποιος μπορεί (οι μεγαλύτεροι βέβαια…) θα ήταν καλό να στειρώνει τα αδέσποτα της γειτονιάς του. Στοιχίζει αρκετά, θα μπορούσε να γίνει σε συνεννόηση με τους γείτονες. Κανονικά είναι υποχρέωση του κάθε Δήμου να στειρώνει τα αδέσποτα της περιοχής του (βάσει νόμου).
    4. Το ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε μήνυση (καλύτερα οι γονείς σας) σε ανθρώπους (καθάρματα) που βασανίζουν ή δηλητηριάζουν ζώα;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απρίλιος 2011
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Γράψτε κάτι…

Όποιος καθηγητής ή μαθητής του σχολείου θέλει, μπορεί να δημοσιεύσει κάποιο άρθρο, δικό του ή άλλου (με αναφορά στη πηγή), στέλνοντάς το στο e-mail: 2gymkonews@sch.gr

Θέλετε να καταγγείλετε παράνομο υλικό που βρίσκεται στο Internet;

SafeLine.gr

Online έκδοση της σχολικής εφημερίδας του 2ου Γυμνασίου Κω. Η σχολική εφημερίδα του σχολείου μας δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Πληροφορικής της Γ΄ Γυμνασίου. Δημοσιεύονται κυρίως άρθρα σχετικά με το σχολείο μας και την Κω. Μπορούν να δημοσιεύσουν άρθρα όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου. Εκτός από την online έκδοση θα κυκλοφορεί κατα διαστήματα και έντυπη έκδοση. Το e-mail επικοινωνίας είναι το  2gymkonews@sch.gr. 

Ανακυκλώστε τα βιβλία σας

recycle_poster_b.jpg


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων