2gymkonews

Το ιστολόγιο της Σχολικής Εφημερίδας του 2ου Γυμνασίου Κω

Πετώ στο φώς τ΄ ονειρευτό

Απρ 201014

Πετώ στο φώς τ΄ ονειρευτό,  ήταν ο τίτλος του αφιερώματος που έκανε η Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας για το μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι. Ένα αφιέρωμα με πολύ μεγάλη προετοιμασία που έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 Δε θα πω πολλά γιατί όλα τα είπε εκείνη η βραδιά Σαββάτου της 27ης Φλεβάρη που υποδεχτήκαμε πάνω από 300 άτομα που ήθελαν να δουν το αποτέλεσμα της δουλείας μας. Τα φώτα κλείνουν και η παράσταση ξεκινά. Επικρατεί σιωπή και όλοι περιμένουν να δουν να ξεκινά το βίντεο, να ακούσουν αυτά που είχαμε να αφηγηθούμε και να απολαύσουν τις πραγματικά ανατριχιαστικές ερμηνείες των τραγουδιών που ακούστηκαν στην εκδήλωση. Τίποτα δε θυμίζει μια απλή και ασήμαντη εκδήλωση. Όλα είναι αριστοκρατικά. Από τα κείμενα που είχαν πάθος μέχρι τις ερμηνείες των παιδιών που τραγούδησαν. Κι έπειτα από το αφιέρωμα, μια μικρή σκηνή από Παπαγιανόπουλο και Βουγιουκλάκη! Γέλιο, για να μην ξεχνάμε και τη θετική πλευρά της ζωής μιας και όλοι τα βλέπουμε όλα μαύρα και υπάρχει μια μεγάλη κυνικότητα σε όλους τους τομείς.
Μέχρι τώρα έχουμε λάβει πολλά συγχαρητήρια, εμείς που συμμετείχαμε στην εκδήλωση, όμως τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια τα αξίζουν η κυρία Μαρίνα Μπέττα, η κυρία Βάσω Καλύβα και ο κύριος Γιώργος  Ιωσηφίδης. Η κυρία Μπέττα είχε την επιμέλεια όλων των βίντεο, η κυρία Καλύβα των καταπληκτικών αυτών κειμένων που ακούσατε και ο κύριος Ιωσηφίδης που οργάνωσε τα βίντεο και βοήθησε στα ηχοσυστήματα, για να έχουμε αυτό ο πραγματικά έξοχο αποτέλεσμα.
Με την παρουσία τους επίσης μας τίμησαν ο Δήμαρχος κος Κυρίτσης  και ο Αντιδήμαρχος κος Φουντωτός  μετά των συζύγων τους και επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κκ Ναθαναήλ.  Ευχαριστούμε πραγματικά, όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μας στήριξαν ηθικά αλλά και οικονομικά, αφού ο δευτερεύον σκοπός την εκδήλωσης ήταν να μαζέψουμε χρήματα για την 4ημερη εκδρομή μας.
ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΜΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. 

(Μας το έστειλε η Κάτια Καρακατσιώνη, Γ2)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… (από την κ. Χρυσούλα Μαυρακάκη)

dsc07772b.jpg

dsc07780b.jpg

dsc07791b.jpg

dsc07794b.jpg

dsc07805b.jpg

dsc07809b.jpg

dsc07819b.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απρίλιος 2010
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Γράψτε κάτι…

Όποιος καθηγητής ή μαθητής του σχολείου θέλει, μπορεί να δημοσιεύσει κάποιο άρθρο, δικό του ή άλλου (με αναφορά στη πηγή), στέλνοντάς το στο e-mail: 2gymkonews@sch.gr

Θέλετε να καταγγείλετε παράνομο υλικό που βρίσκεται στο Internet;

SafeLine.gr

Online έκδοση της σχολικής εφημερίδας του 2ου Γυμνασίου Κω. Η σχολική εφημερίδα του σχολείου μας δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Πληροφορικής της Γ΄ Γυμνασίου. Δημοσιεύονται κυρίως άρθρα σχετικά με το σχολείο μας και την Κω. Μπορούν να δημοσιεύσουν άρθρα όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου. Εκτός από την online έκδοση θα κυκλοφορεί κατα διαστήματα και έντυπη έκδοση. Το e-mail επικοινωνίας είναι το  2gymkonews@sch.gr. 

Ανακυκλώστε τα βιβλία σας

recycle_poster_b.jpg


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων