2gymkonews

Το ιστολόγιο της Σχολικής Εφημερίδας του 2ου Γυμνασίου Κω

Η εκπομπή “Γυρίσματα” του ΣΚΑΪ στην Κω

Μάι 200921

p5190011.jpg 

Με επιτυχία δυο τηλεοπτικά συνεργεία του  σταθμού  πανελλήνιας εμβέλειας Σκάι συνεχίζουν τα γυρίσματα πλάνων  από την Κω.

Το πρώτο συνεργείο μεν την πολύτιμη βοήθεια μιας μεγάλης  ομάδας τζιπ  4χ4 της λέσχης  Κω και την ξενάγηση του κ.Φανουρίου διέτρεξαν και  ξεναγήθηκαν στον κύριο ορεινό όγκο του Δίκαιου .Εντυπωσιάστηκαν από  τις κρυφές  ομορφιές του νησιού και τράβηξαν αρκετά πλάνα αλλά εξέφρασαν και τον προβληματισμό τους για την αρρώστια των πεύκων βαμβακίαση η ποια έχει πληγώσει ένα μεγάλο τμήμα του πευκοδάσους του νησιού. Τα πλάνα αυτού του συνεργείου θα προβληθούν σε δυο εβδομάδες περίπου από την καθημερινή εκπομπή  του Σκάι « ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ».

Ένα δεύτερο  συνεργείο του ίδιου σταθμού  συνεχίζει  τα γυρίσματα στο παλιό Πυλί στην Ζιά την Αντιμάχεια  και σε άλλα σημεία του νησιού.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο τηλεοπτικός  σταθμός ΑΛΦΑ θα ασχοληθεί με εκπομπή του με το νησί της Κω εντός των προσεχών εβδομάδων.

p5190019.jpg 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μάιος 2009
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Γράψτε κάτι…

Όποιος καθηγητής ή μαθητής του σχολείου θέλει, μπορεί να δημοσιεύσει κάποιο άρθρο, δικό του ή άλλου (με αναφορά στη πηγή), στέλνοντάς το στο e-mail: 2gymkonews@sch.gr

Θέλετε να καταγγείλετε παράνομο υλικό που βρίσκεται στο Internet;

SafeLine.gr

Online έκδοση της σχολικής εφημερίδας του 2ου Γυμνασίου Κω. Η σχολική εφημερίδα του σχολείου μας δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Πληροφορικής της Γ΄ Γυμνασίου. Δημοσιεύονται κυρίως άρθρα σχετικά με το σχολείο μας και την Κω. Μπορούν να δημοσιεύσουν άρθρα όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου. Εκτός από την online έκδοση θα κυκλοφορεί κατα διαστήματα και έντυπη έκδοση. Το e-mail επικοινωνίας είναι το  2gymkonews@sch.gr. 

Ανακυκλώστε τα βιβλία σας

recycle_poster_b.jpg


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων