Αρχείο για "27 Ιουνίου 2019"

Β΄ κατανομή μαθητών Γ΄ Τάξης σε Λύκειο/ΕΠΑΛ

Β΄ φάση αιτήσεων – Β΄ κατανομή

  • Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής (στην εφαρμογή e-εγγραφές https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/) από την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 (09.00) έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 (23.59).
  • Οι μαθητές/τριες που πρέπει να επανεξεταστούν στην ειδική εξεταστική περίοδο του Ιουνίου και έχουν υποβάλει ήδη αίτηση, εφόσον προβιβαστούν, θα κατανεμηθούν στη δεύτερη κατανομή (1-3 Ιουλίου 2019). Σε περίπτωση που δεν προβιβαστούν και προβλέπεται να εξεταστούν στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου, οι αιτήσεις τους παραμένουν σε εκκρεμότητα μέχρι και την ολοκλήρωση της εν λόγω εξεταστικής.

Από τη Διεύθυνση

Εγγραφή μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου

Παρακαλούνται οι κηδεμόνες των νέων μαθητών μας που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου να προσέλθουν στη Διεύθυνση του σχολείου από 27-6 ως και 28-6 ή το Σεπτέμβριο μέχρι την παραμονή της έναρξης των μαθημάτων, προκειμένου να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση κηδεμονίας, ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή των νέων μαθητών.

Από τη Διεύθυνση

Θεατρική παράστασηΛήψη αρχείου

Ετικέτες: ,

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων