2022-2023

apofthegmata paideia ekpaideysi 750x400

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας,

το Σχολείο μας διοργανώνει ένα κύκλο Εκπαιδευτικών Ομίλων για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου μας, δίνοντας την δυνατότητα στις μαθήτριες και στους μαθητές μας να αναπτύξουν επιπλέον δεξιότητες και ταλέντα, έξω από τα πλαίσια του ωρολογίου προγράμματος διδασκαλίας.

Οι Εκπαιδευτικοί Όμιλοι θα λειτουργούν μετά το τέλος του ημερήσιου ωρολογίου προγράμματος διδασκαλίας με Υπεύθυνους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας.

Κάθε μαθητής/τρια μπορεί να συμμετέχει σε έναν ή δύο ομίλους.

Για να θεωρηθεί επιτυχής η συμμετοχή των μαθητών/τριών στον όμιλο απαιτείται:

α) συστηματική παρακολούθηση. Ο/Η μαθητής/τρια δεν μπορεί να απουσιάσει πάνω από οκτώ (8) ή δεκαέξι (16) διδακτικές ώρες ετησίως, ανάλογα με το αν η διάρκεια του προγράμματος είναι τριάντα έξι (36) ή εβδομήντα δύο (72) ώρες,

β) εκπόνηση εργασιών ή και πραγματοποίηση οποιουδήποτε άλλου έργου τους ανατεθεί από τον/την υπεύθυνο/η του ομίλου. Μαθητές/τριες που δεν ανταποκρίνονται συστηματικά στις παραπάνω υποχρεώσεις χάνουν το δικαίωμα συνέχισης της παρακολούθησης των εργασιών του ομίλου, ενημερώνονται με κάθε πρόσφορο τρόπο οι γονείς/κηδεμόνες και διαγράφονται από τον όμιλο με αιτιολογημένη απόφαση του Διευθυντή της σχολικής μονάδας.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παρακολούθησης του ομίλου ο/η μαθητής/τρια λαμβάνει βεβαίωση επιτυχούς συμμετοχής σ’ αυτόν, την οποία υπογράφουν ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας και ο/η υπεύθυνος/η του ομίλου.

Επισυνάπτουμε σύντομη παρουσίαση των Εκπαιδευτικών Ομίλων του Σχολείου μας.

Με εκτίμηση

Αντώνης Σκλαβούνος
Αναπληρωτής Διευθυντής
2ου Γυμνασίου Ελληνικού



Λήψη αρχείου