Ανακοίνωση έναρξης εγγραφών στο κοινωνικό φροντιστήριο

top-logo

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του  Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης θα λειτουργήσει και τη νέα σχολική χρονιά 2021-22 απογευματινές ώρες στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης, Δ/νση: Αγ. Βαρβάρας 1-Αργυρούπολη, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, λόγω των νέων επιδημιολογικών δεδομένων και στηρίζοντας τους μαθητές μας και τις οικογένειες τους.

Τα μαθήματα απευθύνονται όπως κάθε χρόνο σε μαθητές των τάξεων Α, Β, Γ Γυμνασίου και Α, Β Λυκείου με στόχο την κατανόηση της σχολικής ύλης και  την βελτίωση της σχολικής επίδοσης.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν, προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας και πραγματοποιούνται χάρη στην πολύτιμη βοήθεια εθελοντών πτυχιούχων ή τελειόφοιτων εκπαιδευτικών τμημάτων των Πανεπιστημίων διαφόρων ειδικοτήτων.

Οι γονείς των μαθητών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, πρέπει να συμπληρώσουν και να καταθέσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής – η οποία έχει διανεμηθεί στα σχολεία μας – μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Αιτήσεις μπορείτε να αναζητήσετε στις Δ/νσεις των σχολείων και στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης ή ηλεκτρονικά και να τις καταθέσετε  :

  • στα σχολεία που φοιτούν οι μαθητές
  • ηλεκτρονικά στο mailtmimapaideias@ellinikoargyroupoli.gr
  • στο πρωτόκολλο, Δημαρχείο – Λ. Κύπρου 68

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Νικοθόδης Ευάγγελος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κατσαγώνης Θωμάς.

Υπεύθυνη για εκπαιδευτικά θέματα είναι η κ. Σαουρίδη Ελίνα, τομεάρχης – καθηγήτρια της Σιβιτανιδείου  Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων.

Πληροφορίες, Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης τηλ:2132018781-2

Σχετικά με 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Καλώς ήρθατε στο 2ο Γυμνάσιο Ελληνικού


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *