Επιστροφή σε Δράσεις & Προγράμματα

Πολιτιστικά Προγράμματα

Δημοσιεύσεις για τα Πολιτιστικά Προγράμματα του σχολείου μας, μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

«Click… στην Ιστορία»

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Click… στην Ιστορία» το οποίο εκπονήθηκε στο σχολείο μας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Επισκεφτείτε την κεντρική μας σελίδα: 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και/ ή τις επιμέρους εργασίες: Στα χνάρια της παλιάς Χαλκίδας Βιομηχανικά κτήρια της Χαλκίδας Ο ναός της Αρτέμιδος Τα μουσεία της Χαλκίδας Η γέφυρα της Χαλκίδας   Καλή περιήγηση!

Η ιστορία του 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας

Στα Χνάρια της Παλιάς Χαλκίδας

“Στα Χνάρια της Παλιάς Χαλκίδας” Πολιτιστκό Πρόγραμμα Σχ. Έτος 2010 – 2011 Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Πίσχινα Αικατερίνη Συμμετέχουσα Καθηγήτρια: Καταροπούλου Ευφροσύνη Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις για το πολιτιστικό πρόγραμμα “Στα Χνάρια της Παλιάς Χαλκίδας” έτσι όπως υλοποιείται από την πολιτιστική ομάδα του σχολείου μας.

Τα αγάλματα στην Παραλία Χαλκίδας

Στα πλαίσια του προγράμματος πολιτιστικών δραστηριοτήτων, επισκεφτήκαμε την Παραλία Χαλκίδας, εντοπίσαμε τα αγάλματα που βρίσκονται σε αυτή, πληροφορίες για αυτά, μελετήσαμε τον περιβάλλοντα χώρο και ρωτήσαμε τον κόσμο τι γνωρίζει γι’αυτά. Παρακάτω ακολουθεί μια παρουσίαση των πέντε αγαλμάτων, έτσι όπως τα συναντάμε από την γέφυρα που Ευρίπου και πηγαίνοντας προς το Κόκκινο Σπίτι: 1. “Η …

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση