Έναρξη τηλεδιασκέψεων στο 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας – Πρόσκληση

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, αγαπητοί μαθητές/τριες,

Αύριο, 30 Απριλίου 2020 αρχίζουν τα μαθήματα της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (Τηλεδιάσκεψη) με το πρόγραμμα (ώρες, τάξεις, μάθημα) που θα λάβετε στα μηνύματα σας στην ηλεκτρονική τάξη.

Τη  Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020 θα προστεθούν και άλλα μαθήματα και εκπαιδευτικοί.

Διαβάστε προσεκτικά το έγγραφο συναίνεσης (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Ή/ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ Ή ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ που ακολουθεί) του Υπουργείου Παιδείας και εφόσον συναινείτε τότε μόνον μπορείτε να συμμετέχετε στην τηλεδιάσκεψη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο σύνδεσμος που θα σας αποσταλεί από τον εκπαιδευτικό που θα διδάξει το μάθημα καθώς και το πρόγραμμα διδασκαλίας δεν επιτρέπεται για λόγους ασφαλείας  να κοινοποιηθεί οπουδήποτε αλλού, αλλά μόνο μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή chat. Συστήνεται η σύνδεση των μαθητών μέσω λογισμικού πλοήγησης (browser) (και όχι μέσω εφαρμογής).

 

Κάθε εκπαιδευτικός έχει έναν προσωπικό σύνδεσμο (προσωπική ψηφιακή τάξη) που θα χρησιμοποιείται από τους μαθητές/τριες καθ’ όλη τη διάρκεια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αυτή η ψηφιακή τάξη αντιστοιχεί σε ένα μοναδικό, προσωπικό σύνδεσμο του κάθε εκπαιδευτικού. Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα μαθήματα πατώντας απλώς τον αντίστοιχο σύνδεσμο, χωρίς να απαιτείται η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

 

Παρακαλώ να διαβάζετε  τα μηνύματά σας στην ηλεκτρονική τάξη (e-class) και τις οδηγίες για τη συμμετοχή σας στα μαθήματα με τηλεδιάσκεψη.

Καλή Αρχή!

Η Διευθύντρια

Αικατερίνη Πίσχινα

 



Λήψη αρχείου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση