Επίδοση βαθμολογίας Α τετραμήνου – νέα ημερομηνία

2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας                                                                                                                                Σχ. Έτος: 2022-23

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, 10.30 – 13.30 μπορείτε να έρθετε στο σχολείο για την επίδοση βαθμολογίας Α’ τετραμήνου των παιδιών σας.

Η βαθμολογία θα δοθεί στις αίθουσες όπως ακολουθεί:

 

 

Αίθουσα Α1: Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: κ. Γριβοκωστοπούλου (φιλόλογος). Ενημέρωση από την εκπαιδευτικό: κ. Τσατσαρώνη (φιλόλογος)

Αίθουσα Α2: Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: κ. Σαμπάνη (Οικιακή οικονομία εργαστήρια δεξιοτήτων και Γεωγραφία). Ενημέρωση από την εκπαιδευτικό: κ. Παπαδιόχου (καλλιτεχνικά)

Αίθουσα Α3: Υπεύθυνος εκπαιδευτικός: κ. Μαστρονικολάου (τεχνολόγος). Ενημέρωση από την εκπαιδευτικό: κ. Σαμίου (πληροφορική)

Αίθουσα Α4: Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: κ. Ηλία (φιλόλογος). Ενημέρωση από τον εκπαιδευτικό: κ. Αλεξίου (μαθηματικός)

Αίθουσα Β3: Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: κ. Ζησόπουλος (αγωγή, οικιακή οικονομία και εργαστήρια δεξιοτήτων) για το Β1 και κ. Καλαχάνη (γυμναστική) για το Β3.

Αίθουσα Β4: Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: κ. Μπούτρου (φιλόλογος) για το Β2 και κ. Βασιλείου (φιλόλογος) για το Β4.

Αίθουσα Γ1: Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: κ. Καταροπούλου (αγγλικά). Ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς: κ. Σκορδάς (φυσικός) και κ. Παπαμανώλης (μαθηματικός)

Αίθουσα Γ2: Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: κ. Κουσερής (βιολογία, φυσική, χημεία, γεωγραφία) για το Γ2 και κ. Μαδαρού (φιλόλογος) για το Γ3. Ενημέρωση από την εκπαιδευτικό: κ. Χατζοπούλου (γαλλικά)

Στο γραφείο των καθηγητών ενημέρωση από τις εκπαιδευτικούς του τμήματος ένταξης κ. Καραχάλιου (μαθηματικός) και κ. Ματσαρίδου (φιλολογος).

Στο γραφείο της διευθύντριας κ. Πίσχινα ενημέρωση γερμανικά για τα τμήματα Β4 και Γ2 και στο γραφείο της υποδιευθύντριας κ. Τσομώκου πληροφορική.

 

 

Η διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση