«

»

Σεπ 20

Ενισχυτική Διδασκαλία 2022-23

Ενισχυτική Διδασκαλία 2022-23

 

Στην «Ενισχυτική Διδασκαλία» (E.Δ.) Γυμνασίου οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου μπορούν να παρακολουθήσουν υποστηρικτικό προγράμμα διδασκαλίας στα μαθήματα: 1) Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 2) Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 3) Μαθηματικά, 4) Φυσική, 5) Χημεία, 6) Αγγλικά.

Οι μαθητές/τριες που υστερούν στους ανωτέρω τομείς γνώσης, με συνέπεια την αδυναμία αποδοτικής συμμετοχής τους στη διαδικασία της μάθησης ή μαθητές/τριες που επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους στα ανωτέρω μαθήματα.συμμετέχουν προαιρετικά στην Ενισχυτική Διδασκαλία.

Η διάρκεια της διδακτικής ώρας ορίζεται σε σαράντα πέντε (45) λεπτά και η διάρκεια του διαλείμματος σε πέντε (05) λεπτά. Η διδασκαλία των μαθημάτων δεν διεξάγεται στις διακοπές και στις αργίες.

Τα μαθημάτα θα γίνονται σε ένα Γυμνάσιο της περιοχής Χαλκίδας το οποίο θα οριστεί αργότερα οπότε και θα ανακοινωθεί η έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Οι γονείς που επιθυμούν το παιδί τους να παρακολουθήσει Ενισχυτική Διδασκαλία, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση και να την προσκομίσουν στο σχολείο έως την Πέμπτη 22-9-2022.

 

Ακολουθεί το έντυπο της υπ. δήλωσης μαθημάτων: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων